6 Νοε 2022

Η αλλαγή που ετοιμάζει ο Αλέγκρι για να πάρει το ματς με την Ιντερ


Αλλαγή συστήματος και επιστροφές δύο βασικών στην αρχική 11αδα της Γιουβέντους για το παιχνίδι με την Ίντερ βλέπει ο ιταλικός Τύπος.

Οι μπιανκονέρι θα υποδεχθούν τους νερατζούρι με στόχο τη νίκη που θα φέρει την προσπέραση στη βαθμολογία και θα φτιάξει λίγο, όσο αυτό είναι εφικτό τουλάχιστον, το κλίμα γύρω από την ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι. Παράλληλα, με αυτόν τον τρόπο θα μπει και τέλος στο αρνητικό σερί που θέλουν να δημιουργήσουν από την περσινή σεζόν οι Μιλανεζοι, οι οποίοι είχαν τρεις νίκες και μία ισοπαλία σε πρωτάθλημα, κύπελλο και Σούπερ Καπ. Επιδόσεις που δεν ταιριάζουν φυσικά με τη Γιούβε, η οποία διαχρονικά αυτά τα παιχνίδια τα έπαιρνε σχεδόν πάντα. Ειδικά στο Τορίνο δεν λογίζονταν καν σαν ντέρμπι.

Τώρα όμως είναι λόγω της αγωνιστικής κατάστασης της Γιουβέντους, η οποία ψάχνει ένα μεγάλο αποτέλεσμα για να πάρει τα πάνω της. Αποτέλεσμα που ελπίζει να βρει κόντρα στην Ιντερ, με τον Αλέγκρι να ετοιμάζει αλλαγή συστήματος. Σύμφωνα με όσα γράφουν οι Ιταλοί, η Γιούβε θα παραταχθεί με 3-5-2 αυτή τη φορά, ενώ αναμένεται να επιστρέψουν στην αρχική 11αδα οι Μπρέμερ και Βλάχοβιτς, όχι όμως και ο Ντι Μαρία.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από Τορίνο, ο Σέζνι θα είναι στο τέρμα και οι Μπρέμερ, Μπονούτσι, Ντανίλο θα είναι η τριάδα στην άμυνα. Από εκεί και πέρα, στις δύο πλευρές θα είναι οι Κουαδράδο (δεξιά) και Κόστιτς (αριστερά), ενώ στο κέντρο θα βρίσκονται οι Φατζόλι, Λοκατέλι και Ραμπιό. Όσο για το επιθετικό δίδυμο, όλα δείχνουν ότι θα το συνθέτουν οι Βλάχοβιτς και Μίλικ.

Πηγή φωτογραφίας: twitter.com/juventusfc


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου