5 Νοε 2022

Ο ποδοσφαιριστής της Γιούβε που έχει μεταμορφωθεί πλήρως


Ένας παίκτης που στη Γιουβέντους φαινόταν όχι λίγος αλλά ελάχιστος, έχει μεταμορφωθεί σε απίστευτο βαθμό σε άλλη ομάδα με άλλον προπονητή.

Τον Ροντρίγκο Μπεντανκούρ τον θυμόμαστε όλοι. Και κατά πάσα πιθανότητα κάποια στιγμή, σε κάποιο παιχνίδι, όλοι θα έχουμε πει κάτι... όχι και τόσο ευγενικό για αυτόν. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι τον περασμένο Ιανουάριο, όταν έγινε η πώληση του στην Τότεναμ, όλοι πανηγύρισαν. Τώρα, όμως, τα δεδομένα αλλάζουν γιατί ο Ουρουγουανός χαφ δείχνει ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο. Δείχνει ότι είναι μια χαρά χαφ και σύμφωνα με τον προπονητή του μπορεί να γίνει ένας από τους καλύτερους του κόσμου στον ρόλο του.

«Κατά τη γνώμη μου ο Ροντρίγκο μπορεί να γίνει ένας από τους καλύτερους του κόσμου στη θέση του. Το μόνο που χρειάζεται είναι να το θέλει πραγματικά, να έχει αυτή τη φιλοδοξία. Το τελευταίο διάστημα είναι απλά φανταστικός, μας δίνει πάρα πολλά εντός και εκτός γηπέδου. Μιλάμε για έναν top player, είπε για αυτόν ο Αντόνιο Κόντε. Και το λένε και όλοι όσοι βλέπουν αγώνες της Τότεναμ.

Ο Μπεντανκούρ στην Αγγλία είναι εντελώς διαφορετικός παίκτης από ό,τι στη Γιουβέντους και αυτό, φυσικά, δεν πρέπει να προβληματίσει τον ίδιο ή την ομάδα του Λονδίνου. Πρέπει να προβληματίσει τη Γιούβε. Τη διοίκηση και τον προπονητή της...

Πηγή φωτογραφίας: twitter.com/juventusfc

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου