18 Νοε 2022

Η ευθύνη που νιώθει ο Πογκμπά για την επιστροφή του στη Γιούβε


Η επιστροφή του Πολ Πογκμπά στη Γιουβέντους δεν έχει πάει καλά μέχρι στιγμής, με τη μάνατζερ του να μιλάει για την υποχρέωση του παίκτη απέναντι στο κλαμπ.

Ο Γάλλος χαφ θα επέστρεφε στους μπιανκονέρι το καλοκαίρι του 2020 αλλά προέκυψε ο κορονοιός και χάθηκαν πολλά λεφτά. Τελικά επέστρεψε δύο χρόνια μετά, το περασμένο καλοκαίρι δηλαδή, αλλά τραυματίστηκε στην προετοιμασία και από τότε δεν έχει επιστρέψει στη δράση λόγω του λάθους χειρισμού του στο θέμα της αποθεραπείας. Όπως και να έχει πάντως, από Ιανουάριο θα είναι έτοιμος με την επανέναρξη της δράσης. Έτσι, θα μπορέσει να πετύχει αυτό που θέλει, όπως είπε και η μάνατζέρ του.

Η Ραφαέλα Πιμέντα μίλησε στην Tuttosport και όταν ρωτήθηκε για τον Πογκμπά είπε τα εξής: «Για τον Πολ είναι μεγάλη ευθύνη η επιστροφή στη Γιουβέντους, έτσι το νιώθει. Ήταν κάτι που ήθελε πολύ. Προφανώς λυπήθηκε πολύ για το πώς άρχισε η σεζόν και για το γεγονός ότι δεν μπόρεσε να πάει στο Μουντιάλ. Τα δύσκολα, όμως, πέρασαν. Θέλει να παίξει κάνα, ανυπομονεί να μπει στο γήπεδο, να νικήσει την ατυχία και να δώσει στη Γιουβέντους αυτό που δικαιούται, αυτό που αξίζει το κλαμπ, η ομάδα».

Πηγή φωτογραφίας: twitter.com/juventusfc


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου