1 Ιαν 2023

Οι πέντε παίκτες της Γιουβέντους που θα φύγουν


Πέντε παίκτες της Γιουβέντους ξέρουν ήδη ότι θα φύγουν στο τέλος της σεζόν και ένας έκτος μπορεί να φύγει και νωρίτερα.

Το 2023 μπήκε, η χειμερινή μεταγραφική περίοδος άρχισε και τα ΜΜΕ ανά τον κόσμο έχουν ήδη αρχίσει τα σενάρια για το ποιον θα πάρει η κάθε ομάδα. Σε ό,τι αφορά τη Γιούβε, πάντως, τα ρεπορτάζ δεν στέκονται αυτή τη στιγμή στο ποιος μπορεί να έρθει αλλά στο ποιοι θα φύγουν σίγουρα. Και είναι πέντε αυτοί οι παίκτες: Άνχελ Ντι Μαρία, Λεάντρο Παρέδες, Αντριέν Ραμπιό, Χουάν Κουαδράδο, Άλεξ Σάντρο. Για διαφορετικούς λόγους ο καθένας.

Ο Ντι Μαρία, για παράδειγμα, θέλει να επιστρέψει στην Αργεντινή το καλοκαίρι, ενώ ο Παρέδες δεν έχει ικανοποιήσει και δεν θα γίνει χρήση της οψιόν αγοράς του από την Παρί Σεν Ζερμέν. Ο Ραμπιό, από την πλευρά του, δεν ψήνεται για να ανανεώσει το συμβόλαιο αν δεν πάρει τρελή αύξηση και θα φύγει ως ελεύθερος, ενώ οι Κουαδράδο και Άλεξ Σάντρο ό,τι είχαν να δώσουν το έδωσαν από το καλοκαίρι του 2016 μέχρι και σήμερα, οπότε ήρθε η ώρα να φύγουν αφού δεν θα τους προταθεί ανανέωση των συμβολαίων τους.

Υπάρχει, όμως, όπως προαναφέρθηκε, ακόμη ένας παίκτης που είναι αμφίβολο αν θα παραμείνει. Απλά υπάρχουν δύο διάφορες στη δική του περίπτωση: Πρώτον, μπορεί να φύγει μέσα στον Ιανουάριο και όχι το καλοκαίρι. Δεύτερον, θα είναι πώληση και όχι αποχώρηση λόγω λήξης συμβολαίου. Ο λόγος για τον Γουέστον ΜακΚένι που ενδιαφέρει ομάδες από Αγγλία και Γερμανία, με τη Γιουβέντους να είναι θετική στην παραχώρηση του, αν φυσικά δεχθεί μια πρόταση που θα είναι τουλάχιστον στα 30 εκατ. ευρώ.

Πηγή φωτογραφίας: juventus.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου