15 Ιαν 2023

Ο Ντι Μαρία ήθελε να φύγει από τη Γιουβέντους - Πείστηκε να μείνει για να κατακτήσει ένα τρόπαιο


Ο Άνχελ Ντι Μαρία είναι κανονικά στο ρόστερ της Γιουβέντους αλλά αυτό δεν ήταν και τόσο αναμενόμενο μετά το τέλος του Μουντιάλ, σύμφωνα με τη La Stampa.

Ο Αργεντινός έπαιξε στο ματς με τη Νάπολι και ήταν ενδεχομένως και ο μόνος που διασώθηκε κάπως από το ναυάγιο, έχοντας γκολ, δοκάρι και γενικά δείχνοντας διάθεση να το παλέψει. Γενικά, όμως, από την αρχή της σεζόν τα πράγματα είναι λίγο περίεργα μαζί του. Μυϊκοί τραυματισμοί, φήμες για καλές σχέσεις με τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, δημοσιεύματα εδώ και καιρό που τον θέλουν να αποχωρεί σίγουρα το προσεχές καλοκαίρι.

Τώρα, λοιπόν, έρχεται η La Stampa, η οποία ανήκει στην Exor, δηλαδή στην οικογένεια Ανιέλι, για να γράψει κάτι άλλο... Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, ο Ντι Μαρία ήθελε να φύγει από τη Γιουβέντους μετά το τέλος του Μουντιάλ και να επιστρέψει στην Αργεντινή και συγκεκριμένα στη Ροζάριο Σεντράλ, την ομάδα στην οποία επιθυμεί να κλείσει την καριέρα του.

Παρ' όλα αυτά, συνεχίζει η La Stampa, το ξανασκέφτηκε και πείστηκε να παραμείνει ως το τέλος της σεζόν έχοντας ως στόχο να πανηγυρίσει την κατάκτηση κάποιου τροπαίου, δηλαδή το Coppa Italia ή το Europa League, και ως μπιανκονέρο.

Με εμφανίσεις σαν αυτή κόντρα στη Νάπολι πάντως, αν και δεν έφταιγε αυτός για το 5-1, πολύ δύσκολα θα γίνει πράξη αυτό...

Πηγή φωτογραφίας: juventus.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου