16 Ιαν 2023

Οι 5 νεαροί παίκτες της Γιουβέντους που αναμένεται να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο


Η Γιουβέντους καλείται να ανοίξει ένα νέο κύκλο αγωνιστικά και αυτό θα συμβεί δείχνοντας εμπιστοσύνη στη νέα γενιά που έρχεται από τα τμήματα υποδομής.

Επί χρόνια ένα μεγάλο πρόβλημα των μπιανκονέρι ήταν το γεγονός ότι δεν υπήρχε ταλέντο στις ακαδημίες. Τα αποτελέσματα της Primavera ήταν απογοητευτικά και η μεγαλύτερη απογοήτευση ήταν το γεγονός ότι δεν τροφοδοτούσε με παίκτες την πρώτη ομάδα. Δεν υπήρχαν νεαροί που να πείθουν ότι μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις. Ο Κλαούντιο Μαρκίζιο ήταν ο τελευταίος πριν πολλά χρόνια, αλλά τώρα φαίνεται πως αυτό αλλάζει. Η Γιουβέντους U23, η Β ομάδα του συλλόγου που παίζει στη Serie C, δηλαδή κόντρα σε επαγγελματίες, ήταν ένα από τα μεγαλύτερα καλά που έκανε ο Αντρέα Ανιέλι και οι πρώτοι καρποί φαίνονται ήδη.

Στην πρώτη ομάδα της Γιούβε υπάρχουν αυτή τη στιγμή 5 νεαροί που προέρχονται από τη Β ομάδα και σύμφωνα με το πλάνο που υπάρχει από την ιδιοκτησία του κλαμπ θα πρέπει να αποτελούν τη βάση για την ομάδα της επόμενης δεκαετίας. Και υπάρχουν κι άλλοι καλοί που έρχονται με φόρα. Ας δούμε, όμως, ποιοι είναι αυτοί οι 5 που υπολογίζονται ήδη, όπως έχει αποδειχθεί, από τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι...

Ο Φάμπιο Μιρέτι είναι 19 ετών, χαφ και το στυλ παιχνιδιού του θυμίζει τον Μαρκίζιο ενώ ο ίδιος δηλώνει ότι το ίνδαλμα του ήταν ο Πάβελ Νέντβεντ.

Ο Νικολό Φατζόλι είναι 21 ετών, χαφ και ξεχωρίζει για την τεχνική του και την ψυχραιμία του ακόμη κι όταν είναι υπό πίεση. Και έχει ήδη βάλει δύο γκολ, ένα αλά Ντελ Πιέρο και ένα κόντρα στην Ίντερ.

Ο Ματίας Σουλέ είναι 19 ετών, παίζει στο κέντρο αλλά και πιο μπροστά, ως δεύτερος επιθετικός ή εξτρέμ, και τον διεκδικούν τόσο η εθνική Ιταλίας όσο και η εθνική Αργεντινής.

Ο Σάμουελ Ιλινγκ-Τζούνιορ είναι 19 ετών, Άγγλος, εξτρέμ και ξεχωρίζει για τη δύναμη και την τεχνική του. Στο Τορίνο πιστεύουν ότι μπορεί να κάνει απίθανα πράγματα στο μέλλον και ήδη έχει δείξει μέρος του ταλέντου του.

Ο Μαρλέ Ακέ είναι 22 ετών, Γάλλος, εξτρέμ και ο Αλέγκρι θεωρεί ότι σύντομα θα είναι έτοιμος για να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Πηγή φωτογραφίας: juventus.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου