29 Ιαν 2023

Η απόλυτη ανατροπή με Αλέγκρι; Σκέψεις για ανανέωση του συμβολαίου του


Μπορεί να αναβαθμιστεί ο ρόλος του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι και τελικά, όχι μόνο να παραμείνει στην ομάδα, αλλά να του ανανεωθεί και το συμβόλαιο; Η Gazzetta dello Sport έχει το ρεπορτάζ.

Μετά την τιμωρία της Γιουβέντους και την οικονομική ζημιά που θα έχει ο σύλλογος αν δεν καταφέρει να βγει στην Ευρώπη λόγω του -15, τα σχέδια της επόμενης μέρας είναι λίγο πολύ ξεκάθαρα. Οι μπιανκονέρι θα κινηθούν με χαμηλό μπάτζετ, με βασικές κινήσεις και δίχως μεγάλα ανοίγματα.

Πληροφορίες της Gazzetta dello Sport αναφέρουν πως ο Τζον Ελκαν πιστεύει στον Αλέγκρι και θεωρεί πως μπορεί να διαδραματίσει κομβικό ρόλο στη Γιούβε της επόμενης μέρας. Να είναι αυτός που θα κρατήσει ενωμένο και όρθιο το σύλλογο μετά το ξεκαθάρισμα που θα γίνει στο ρόστερ.

Έτσι, η ιταλική αθλητική εφημερίδα γράφει πως ο ιδιοκτήτης της ομάδας σκέφτεται να ανανεώσει το συμβόλαιο του προπονητή. Να του δείξει ακόμη μεγαλύτερη εμπιστοσύνη και στην ουσία να του δώσει τα κλειδιά του «μαγαζιού» για να ανοικοδομήσει τη Γιουβέντους.

Με τα σημερινά δεδομένα, ο Μαξ έχει συμβόλαιο μέχρι το 2025 και υπάρχουν σκέψεις για επέκταση μέχρι το 2027. Αν πράγματι είναι αυτή η στρατηγική των Τορινέζων, μιλάμε για την απόλυτη ανατροπή. Μην ξεχνάμε πως μέχρι σήμερα, ρεπορτάζ και αναλύσεις θεωρούν «τελειωμένο» τον Αλέγκρι με τον Ζινεντίν Ζιντάν, τον Αντόνιο Κόντε και προσφάτως τον Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι να «παίζουν» ως αντικαταστάτες του.

Πηγή φωτογραφίας: juventus.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου