28 Ιαν 2023

Τρεις που δεν υπολογίζονται φέρνουν στη Γιούβε 100 εκατ. ευρώ


Το ποσό των 100 εκατ. ευρώ μπορεί να μπει στο ταμείο της Γιουβέντους στο τέλος της σεζόν, χάρη σε τρεις παίκτες που δεν υπολογίζονται.

Οι μπιανκονέρι δεν έχουν κινηθεί στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο και αυτό έχει ως συνέπεια να μην κινείται γενικά τίποτα στην Ιταλία. Με τα λεφτά της Γιούβε, άλλωστε, ζούσαν τόσα χρόνια οι ιταλικές ομάδες, οπότε φέτος που δεν τους έδωσε τίποτα, δεν μπορούν να κάνουν τίποτα. Ας τα βλέπουν αυτά όσοι αποφασίζουν στο ιταλικό ποδόσφαιρο και έχουν βαλθεί, όπως φαίνεται, να το διαλύσουν εντελώς...

Όπως και να έχει, στο Τορίνο κοιτάνε τη δουλειά τους και συμφώνησαν με τη Λιντς για τον δανεισμό του Γουέστον ΜακΚένι με οψιόν αγοράς και με το συνολικό ποσό να φτάνει στα 35 εκατ. ευρώ.

Κάπου εκεί είναι, πάνω - κάτω, το ποσό που θα πρέπει να πάρει η Γιουβέντους και από την Τότεναμ για τον Ντέγιαν Κουλουσέφσκι, ενώ υπάρχει και ο Ντένις Ζακαρία που είναι δανεικός, επίσης με οψιόν αγοράς, στην Τσέλσι. Οι Άγγλοι, άλλωστε, έχουν συγκεντρώσει όλα τα λεφτά, οπότε εκεί δίνονται πλέον οι περισσότεροι παίκτες.

Από αυτούς τους τρεις λοιπόν, αν όλα πάνε καλά και δεν έχουμε δεύτερες σκέψεις από τις ομάδες που τους δανείστηκαν, η Γιουβέντους μπορεί να πάρει 100 εκατ. ευρώ. Πολύ καλά λεφτά δηλαδή. Και γίνονται ακόμη καλύτερα επειδή και στις τρεις περιπτώσεις θα γράψουν plusvalenza. Αυτή που επιτρέπεται για όλες τις ομάδες, όπως φαίνεται, αλλά όχι για τη Γιούβε. Τη μοναδική ομάδα που έριχνε από δέκα χρόνια λεφτά στο ιταλικό μεταγραφικό παζάρι κρατώντας στη ζωή όλες τις υπόλοιπες.

Πηγή φωτογραφίας: juventus.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου