5 Ιαν 2023

Οι δυο μεταγραφικές κινήσεις που θα κάνει η Γιούβε


Η Γιουβέντους έκανε ήδη μια μεταγραφή και έχει ήδη παρθεί η απόφαση για να προχωρήσει σε ακόμη μία.

Η χειμερινή μεταγραφική περίοδος άρχισε και οι οπαδοί, όπως είναι λογικό, περιμένουν ανακοινώσεις. Σε ό,τι αφορά τη Γιούβε πάντως όλα δείχνουν ότι ο Ιανουάριος θα είναι ήρεμος. Στο νέο διοικητικό συμβούλιο, άλλωστε, οι μεταγραφές είναι το τελευταίο που σκέφτονται, αφού προέχουν τα ανοιχτά νομικά ζητήματα που έχει τι κλαμπ και φυσικά το να πέσει το κόστος της ομάδας και να στρώσει σιγά-σιγά η κατάσταση σε οικονομικό επίπεδο. Παρ' όλα αυτά, μια μεταγραφή θεωρείται ήδη δεδομένη και είναι αυτή του... Μανουέλ Λοκατέλι.

Ο Ιταλός χαφ έπαιξε κανονικά στην εκτός έδρας νίκη επί της Κρεμονέζε και αυτό σημαίνει ότι ενεργοποιήθηκε αυτομάτως η ρήτρα υποχρεωτικής αγοράς του από τη Σασουόλο. Οι μπιανκονέρι είναι υποχρεωμένοι πλέον να δώσουν τα 25 εκατ. ευρώ που είχαν συμφωνήσει οι δύο ομάδες το καλοκαίρι του 2021, με το πόσο να μπορεί να ανέβει στα 37 εκατ. ευρώ μέσω διαφόρων μπόνους που προβλέπονται.

Από εκεί και πέρα, θα πρέπει να θεωρείται σίγουρο ότι η Γιουβέντους θα κάνει χρήση της οψιόν αγοράς του Αρκάντιους Μίλικ, ο οποίος είναι δανεικός από τη Μαρσέιγ για 700.000 ευρώ και αποδεικνύεται πολύ αξιόπιστος. Και από τη στιγμή που για την αγορά του θα πρέπει να δοθούν μόνο 7 εκατ. ευρώ, θα είναι τεράστια έκπληξη, όχι ευχάριστη με βάση τα δεδομένα που επικρατούν, αν ο Πολωνός φορ δεν αποκτηθεί με κανονική μεταγραφή.

Πηγή φωτογραφίας: juventus.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου