4 Ιαν 2023

Για ποιον ποδοσφαιριστή θα κινηθεί η Γιουβέντους αν πουληθεί ο ΜακΚένι


Τα σενάρια πώλησης του Γουέστον ΜακΚένι αυξάνονται και αν συμβεί αυτό η Γιουβέντους δε θα κινηθεί για την απόκτηση χαφ αλλά ενός συγκεκριμένου παίκτη για άλλη θέση.

Ο Αμερικανός μέσος είναι αυτός που θα πωληθεί τον Ιανουάριο, αν φυσικά υπάρξει η κατάλληλη πρόταση. Ο ΜακΚένι, όπως φαίνεται, δεν θεωρείται υπεραπαραίτητος για τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι και η διοίκηση έχει φροντίσει να ενημερώσει σχετικά τους μάνατζερ. Έτσι, αρχικά προέκυψε ενδιαφέρον από τη Μπόρνμουθ και τώρα και από την Άστον Βίλα, με τη Γιούβε να περιμένει για κάποια επίσημη πρόταση. Μια πρόταση που θα πρέπει να είναι πάνω από 30 εκατ. ευρώ, όπως διαβάζουμε. Πόσο που για τις αγγλικές ομάδες θεωρείται, πλέον, χαμηλό, οπότε αν πραγματικά θέλουν τον παίκτη δεν θα δυσκολεύουν να προσφέρουν αυτά τα λεφτά.

Τι θα συμβεί, όμως, αν όντως γίνει αυτό; Σε μια τέτοια περίπτωση, αναφέρουν τα ιταλικά δημοσιεύματα, η Γιουβέντους δεν θα κινηθεί για την απόκτηση κάποιου χαφ. Δεν θα πάει δηλαδή για αντικατάσταση του ΜακΚένι αλλά για αγορά αριστερού μπακ και συγκεκριμένα για τον Ιβάν Φρεσνεδα, τον 18χρονο Ισπανό της Βαγιαδολίδ.

Πρόκειται για παίκτη που έχει συμβόλαιο μέχρι το 2025 και έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον κι άλλων ευρωπαϊκών ομάδων, με τη Γιούβε να τον παρακολουθεί πολύ καιρό.

Πηγή φωτογραφίας: juventus.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου