7 Ιαν 2023

Θα είναι αυτός ο επόμενος προπονητής της Γιουβέντους;


Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Γαλλίας έκανε την επιλογή της για την εθνική ομάδα και μένει να φανεί αν αυτό θα επηρεάσει και τη Γιουβέντους.

Αυτό που ήξεραν όλοι επί μήνες ήταν ότι ο Ντιντιέ Ντεσάμπ θα αποχωρήσει από τους Τρικολόρ και θα τον διαδεχθεί ο Ζινεντίν Ζιντάν. Τις τελευταίες εβδομάδες όμως τα δεδομένα άρχισαν να αλλάζουν και τώρα οι Γάλλοι έκαναν γνωστό ότι ο Ντεσάμπ θα παραμείνει κανονικά στη θέση του και μάλιστα μέχρι το 2026. Άρα, η προοπτική της εθνικής Γαλλίας χάνεται για τον Ζιντάν, για τον οποίο το ίδιο διάστημα, τις τελευταίες εβδομάδες δηλαδή, άρχισαν να κυκλοφορούν αλλά σενάρια. Σενάρια επιστροφής του στη Γιούβε.

Ισπανοί ήταν αυτοί που το έγραψαν πρώτοι και στη συνέχεια οι Γάλλοι και μάλιστα η L' Equipe. Όσο για τους Ιταλούς; Ανέφεραν κάτι άλλο πριν κάποιες μέρες... Ότι δεν αποκλείεται ο Ζιζού να επιστρέψει στη Γιουβέντους όχι ως προπονητής αλλά ως μέλος της διοίκησης. Να πάρει δηλαδή ένα πόστο, όπως αυτό του τεχνικού διευθυντή για παράδειγμα. Τραβηγμένο, είναι η αλήθεια, ως σενάριο, αλλά αφού γράφτηκε το καταγράφουμε και βλέπουμε...

Αν, πάντως, είναι... γραφτό να επιστρέψει κάποια στιγμή στο Τορίνο ο Γάλλος, πόλη στην οποία δραστηριοποιείται επιχειρηματικά, ίσως αυτή να είναι η τελευταία ευκαιρία. Είτε ως προπονητής είτε από κάποια άλλη θέση.

Πηγή φωτογραφίας: juventus.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου