8 Ιαν 2023

Τον Ρικ Κάρσντορο βλέπει η Γιούβε για τα δεξιά της άμυνας


Σε συζητήσεις με τη Ρόμα είναι πολύ πιθανό να μπει η Γιουβέντους τις προσεχείς ημέρες, σύμφωνα με τα σημερινά ρεπορτάζ.

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι και οι παίκτες του είναι συγκεντρωμένοι στη δουλειά τους και μπορεί να μην εντυπωσιάζουν με την απόδοσή τους, παίρνουν όμως τα αποτελέσματα. Και έτσι όπως άρχισε και όπως συνεχίζεται η σεζόν, με τραγικά αποτελέσματα αρχικά και με αλλαγή όλου του διοικητικού συμβουλίου στη συνέχεια, το αποτέλεσμα είναι και το πιο σημαντικό πράγμα αυτή τη στιγμή. Σημαντικό όμως είναι και το να καταφέρει η Γιούβε, αν είναι εφικτό, να ενισχυθεί εντός του μήνα, μέσα στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο δηλαδή.

Ένα από τα ονόματα που έχουν γραφτεί είναι αυτό του Ρικ Κάρσντορο της Ρόμα και το Sky Italia υποστηρίζει ότι τις προσεχείς μέρες είναι αρκετά πιθανό το ενδεχόμενο να αρχίσουν συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές για τον 28χρονο Ολλανδό δεξιό μπακ. Με βάση όσα έχουν διαρρεύσει μέχρι στιγμής όμως, συμπλήρωσαν στο Sky, υπάρχει απόσταση ανάμεσα σε Γιούβε και Ρομά.

Συγκεκριμένα, στο Τορίνο έχουν αφήσει να διαρρεύσει ότι δεν θέλουν να δώσουν πάνω από 5 εκατ. ευρώ για τον Κάρσντορπ. Στη Ρώμη, από την άλλη πλευρά, θέλουν να πάρουν τουλάχιστον 10 εκατ. ευρώ. Δεν θα είναι απλό, επομένως, το να φτάσουν σε συμφωνία οι δύο ομάδες, οι οποίες φέρεται να έχουν διαφορετικές σκέψεις και για τη φόρμουλα του deal. Η Ρόμα προτιμάει πώληση του παίκτη ενώ η Γιουβέντους θα ήθελε δανεισμό με οψιόν αγοράς του.

Πηγή φωτογραφίας: juventus.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου