13 Φεβ 2023

Αντιδράσεις για τον Πιέρο Σαντούλι - Η Γιούβε δουλεύει αθόρυβα για την έφεση του -15


Ο αντιπρόεδρος του δικαστηρίου της ιταλικής Ολυμπιακής Επιτροπής αποφάσισε να εξαιρεθεί από την εκδίκαση της έφεσης της Γιουβέντους.

Είναι η έφεση για το -15 που επιβλήθηκε από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία και αναμένεται να εκδικαστεί αρχές Απριλίου. Και είναι μια υπόθεση που έχει μεγάλο ενδιαφέρον αφού βλέπουμε διάφορες κινήσεις το τελευταίο διάστημα.

Μια από αυτές είναι και η απόφαση του Πιέρο Σαντούλι να θέσει εαυτόν εκτός. Και το έκανε επειδή υπήρξαν αντιδράσεις έπειτα από συνέντευξη που έδωσε και στην οποία, κόντρα σε κάθε λογική και νόμο, προσπάθησε να προκαταλάβει την απόφαση της έφεσης λέγοντας πως το -15 είναι απολύτως σωστό, ότι βασίζεται σε νόμους (ποιους;), ότι όλα γίνονται σωστά κλπ. Δηλώσεις από τις οποίες πήραν αποστάσεις οι συνάδελφοι του, λέγοντας πως εκφράζουν τον ίδιο και όχι το δικαστήριο. Παράλληλα υπήρξαν αντιδράσεις και από τον υπουργό Αθλητισμού και γενικά δυσαρέσκεια στην κυβέρνηση.

Έτσι, αποφάσισε να εξαιρεθεί, να μην πάρει μέρος στην εκδίκαση της έφεσης. Μια έφεση για την οποία η Γιουβέντους, από ό,τι λένε οι Ιταλοί, δουλεύει πολύ και αθόρυβα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου