12 Φεβ 2023

Θα ξαναδούμε ποτέ τον Πογκμπά με τη φανέλα της Γιουβέντους;


Ο Πολ Πογκμπά δεν έχει αγωνιστεί ακόμη μετά την επιστροφή του το περασμένο καλοκαίρι και το ερώτημα είναι ένα: Θα τον ξαναδούμε ποτέ με τη φανέλα της Γιουβέντους;

Ο Γάλλος επέστρεψε πριν μήνες στο Τορίνο ως ο χαφ που θα αναλάβει να ανεβάσει επίπεδο τη μεσαία γραμμή των μπιανκονέρι. Αυτό όμως δεν έχει συμβεί, διότι, πολύ απλά, δεν έχει παίξει ακόμη. Και δεν έχει παίξει ακόμη επειδή τα έκανε όλα λάθος με την αποθεραπεία του μετά τον τραυματισμό στο γόνατο. Χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι δεν έχει ευθύνες και η Γιούβε, η οποία θα έπρεπε να τον βάλει άμεσα στο χειρουργείο παρά το γεγονός ότι ο ίδιος δεν ήθελε κάτι τέτοιο.

Τελικά έγινε αυτό που ήθελε ο Πογκμπά και από τότε η επιστροφή του στη δράση καθυστερεί συνεχώς, χωρίς κανείς να μπορεί να πει πότε θα τον δούμε ξανά στο γήπεδο. Έτσι, δεν άργησαν να εμφανιστούν, στην Αγγλία, δημοσιεύματα που ήθελαν τη Γιουβέντους να σκέφτεται ακόμη και τη λύση του συμβολαίου του. Σενάριο, όμως, που διέψευσε το κλαμπ με διαρροή στους δημοσιογράφους πριν λίγες μέρες.

Ισχύει, όμως, αυτή η διάψευση; Όντως στο Τορίνο δεν σκέφτονται ακόμη και το ενδεχόμενο λύσης του συμβολαίου στο τέλος της σεζόν; Γιατί στην Ιταλία εμφανίστηκαν κάποια ρεπορτάζ τώρα, τα οποία λένε ότι παρά τις διαψεύσεις υπάρχει μεγάλος εκνευρισμός για τον Γάλλο και για το πώς χειρίστηκε το θέμα της αποθεραπείας του.

Και με δεδομένο ότι ο Πογκμπά δεν επέστρεψε παίρνοντας ψίχουλα αλλά υπογράφοντας ένα συμβόλαιο που μπορεί να του αποφέρει μέχρι και 10 εκατ. ευρώ, αν υπολογίσουμε τα μπόνους, ετησίως, δεν θα πρέπει να αποκλείουμε τίποτα. Ακόμη και το ενδεχόμενο να φύγει από τη Γιούβε χωρίς να έχει κάνει ούτε μια συμμετοχή με αυτή μετά την επιστροφή του...

Πηγή φωτογραφίας: juventus.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου