16 Φεβ 2023

Μπουφόν για το -15 στη Γιούβε: Τι γίνεται τελικά; Έχει μαζοχιστικά τάσεις η εξουσία και τιμωρείται μόνη της


Ο Τζανλουίτζι Μπουφόν πήρε θέση για το -15 στη Γιουβέντους και το κλίμα που δημιουργούν εναντίον της, με δηλώσεις του στη La Stampa.

Η διοίκηση του κλαμπ μαζί με το νομικό τμήμα δουλεύουν πάνω στην έφεση που έχει γίνει και υπάρχει αισιοδοξία για την τελική έκβαση της υπόθεσης. Αισιοδοξία που θα ήταν βεβαιότητα υπό κανονικές συνθήκες, αλλά στην Ιταλία όταν εμπλέκεται η Γιούβε σε κάτι δεν υπάρχουν κανονικές συνθήκες. Το είδαμε στο παρελθόν, το βλέπουμε και τώρα. Και σε αυτό στάθηκε και ο Μπουφόν.

Ο Τζίτζι μίλησε στη La Stampa και ερωτήθηκε φυσικά για το θέμα, δίνοντας την εξής απάντηση: «Αν υπάρξει και πάλι μια σκληρή ποινή όπως και πριν 17 χρόνια, με δεδομένο ότι τη Γιουβέντους την παρουσιάζουν πάντα σαν εξουσία, δεν μπορώ παρά να αναρωτηθώ: Τι γίνεται τελικά; Έχει μαζοχιστικά τάσεις η εξουσία και τιμωρείται μόνη της ή είναι οι αντιεξουσιαστές αυτοί που θέλουν να πάρουν την εξουσία;».

Όσο για τη θητεία του Αντρέα Ανιέλι στη θέση του προέδρου, ο Μπουφόν είπε πως «θα σταθώ στα γεγονότα μόνο και τα γεγονότα λένε ότι μια τέτοια δεκαετία είναι ανεπανάληπτη. Ανεπανάληπτη. Δεν πιστεύω ότι θα ξαναδούμε τέτοια δεκαετία στο ιταλικό ποδόσφαιρο».

Πηγή φωτογραφίας: twitter.com/gianluigibuffon

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου