15 Φεβ 2023

Κόντε: «Η Ιταλία είναι στην καρδιά μου και δε θα έχω κανένα πρόβλημα να επιστρέψω μια μέρα»


Το όνομα του Αντόνιο Κόντε παίζει εδώ και μήνες, σε επίπεδο φημών, για τον πάγκο της Γιουβέντους, οπότε το Μίλαν - Τότεναμ ήταν μια καλή ευκαιρία για να ερωτηθεί σχετικά. 

Από την αρχή της σεζόν υπάρχουν σενάρια επιστροφής του Ιταλού προπονητή στους μπιανκονέρι. Σενάρια που ενισχύονται όσο δεν ανανεώνει το συμβόλαιο του με τους Άγγλους, το οποίο λήγει στο τέλος της σεζόν. Σενάρια, επίσης, που ενισχύθηκαν λόγω δηλώσεων που έκανε ο ίδιος πριν λίγες εβδομάδες. Τότε που έλεγε ότι θέλει να περνάει περισσότερο χρόνο με την οικογένειά του. Η οποία, παρεμπιπτόντως, βρίσκεται στο Τορίνο.

Με τον Κόντε, επομένως, να επιστρέφει στην Ιταλία για τον αγώνα της Τότεναμ με τη Μίλαν, οι δημοσιογράφοι βρήκαν την ευκαιρία για να τον ρωτήσουν αν θα πρέπει να ετοιμάζονται και για την... κανονική επιστροφή του. Αν θα επιστρέψει για μόνιμα, δηλαδή, το περασμένο καλοκαίρι. 

Μια ερώτηση που δεν αφορούσε αποκλειστικά τη Γιούβε αλλά το ιταλικό ποδόσφαιρο γενικά, με τον Κόντε να δίνει την εξής απάντηση: «Προσπαθώ να ζω το παρόν, έχουν συμβεί πολλά πράγματα. Ξέρετε, όμως, ότι η Ιταλία είναι στην καρδιά μου και δε θα έχω κανένα πρόβλημα να επιστρέψω μια μέρα».

Μένει να φανεί πότε θα είναι αυτή η μέρα και για ποια ομάδα θα επιστρέψει ο Ιταλός τεχνικός...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου