1 Φεβ 2023

Η μυστηριώδης σελίδα σε τρεις ιταλικές εφημερίδες: «Κάτω τα χέρια από τη Γιουβέντους»


Αίσθηση έχει προκαλέσει μια σελίδα που εμφανίστηκε σε τρεις ιταλικές εφημερίδες, είναι πληρωμένη καταχώρηση και αφορά τη Γιουβέντους.

Οι μπιανκονέρι είναι και πάλι στο μάτι του κυκλώνα για κάτι που κάνουν όλοι εδώ και δεκαετίες. Γνωστό σε όλους, το τι γίνεται με την plusvalenza σε όλα τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και ειδικά στην Ιταλία. Παρ' όλα αυτά, μόνο η Γιούβε ενοχλεί, οπότε μόνο η Γιούβε τιμωρείται.

Μια κατάσταση που έχει προκαλέσει οργή στις τάξεις των οπαδών, οι οποίοι αντιδρούν με όποιον τρόπο μπορούν. Όπως, για παράδειγμα, με το να κάνουν διακοπή των συνδρομών τους σε Sky Italia και DAZN. Μέσα σε όλα αυτά, όμως, υπήρξε και μια άλλη αντίδραση που προκάλεσε αίσθηση.


Σε τρεις εφημερίδες λοιπόν και συγκεκριμένα σε Libero, La Verita και Il Giornale εμφανίστηκε μια ίδια σελίδα. Μια σελίδα σε κόκκινο φόντο με το εξής μήνυμα: «Κάτω τα χέρια από τη Γιουβέντους». Και αυτοί που υπογράφουν είναι ottomilioni, δηλαδή «οκτώ εκατομμύρια».

Αυτό που προκαλεί εντύπωση και συζητήσεις είναι το γεγονός ότι πρόκειται για πληρωμένη καταχώρηση, χωρίς όμως κανείς να έχει... αναλάβει επισήμως την «ευθύνη» για αυτή τη σελίδα. Μπορεί, δηλαδή, να είναι μια πρωτοβουλία των επισήμων κλαμπ οπαδών της Γιουβέντους, μπορεί να είναι και μια κίνηση από τη διοίκηση. Θα φανεί στην πορεία...

Πηγή φωτογραφίας: juventus.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου