4 Φεβ 2023

Ο Ντι Μαρία σκέφτεται να υπογράψει νέο συμβόλαιο αλλά η Γιουβέντους δεν είναι σίγουρη ότι θέλει να του το προσφέρει


Αλλαγή σκηνικού υπάρχει σε ό,τι αφορά τον Άνχελ Ντι Μαρία, αν δεχτούμε τα νεότερα ρεπορτάζ από Ιταλία, όπως αυτό της Gazzetta dello Sport.

Πριν αρχίσει το Μουντιάλ τα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας θεωρούσαν δεδομένη την αποχώρηση του Αργεντινού στο τέλος της σεζόν, όταν και λήγει το μονοετές συμβόλαιο που υπέγραψε. Μετά το τέλος του Μουντιάλ, ειδικά από τη στιγμή που το κατέκτησε η Αργεντινή, οι Ιταλοί θεωρούσαν ακόμη πιο σίγουρη την αποχώρηση του Ντι Μαρία. Εδώ είχαν φτάσει στο σημείο να γράψουν ότι ήθελε να λύσει το συμβόλαιο του τέλη Δεκεμβρίου και να επιστρέψει στην πατρίδα του αλλά τελικά άλλαξε γνώμη.

Τώρα, ένα μήνα και κάτι μέρες μετά, με την κατάσταση στη Γιουβέντους να είναι χειρότερη λόγω του -15, τα ρεπορτάζ των Ιταλών εκπλήσσουν, αφού αναφέρουν ότι ο Ντι Μαρία είναι διατεθειμένος να συζητήσει για ανανέωση του συμβολαίου του. Η οικογένεια του, λένε, περνάει μια χαρά στο Τορίνο ενώ και ο ίδιος δε θέλει να αφήσει τη Γιούβε σε μια δυσκολη περίοδο. Ενδεχομένως, όμως, αυτό να το θέλει η διοίκηση, αφού τα ίδια ρεπορτάζ λένε ότι στο Τορίνο θα πάρουν τις οριστικές αποφάσεις τους όταν θα ξέρουν υπό ποιες προϋποθέσεις θα αρχίσει η επόμενη σεζόν.

Αν, δηλαδή, η ομάδα μείνει εκτός Ευρώπης, θα πρέπει να μειωθεί το κόστος της, οπότε τα 7 εκατ. ευρώ που παίρνει ο Ντι Μαρία θα πρέπει να κοπούν. Όπως και να έχει, κρατάμε αυτή την αλλαγή σκηνικού που περιγράφουν οι Ιταλοί: Από το «η Γιούβε θέλει να κρατήσει τον Ντι Μαρία αλλά αυτός θέλει να φύγει», πήγαμε τώρα στο «ο Ντι Μαρία σκέφτεται να υπογράψει νέο συμβόλαιο αλλά η Γιουβέντους δεν είναι σίγουρη ότι θέλει να του το προσφέρει».

Πηγή φωτογραφίας: juventus.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου