3 Φεβ 2023

Κυνηγητό όσο δεν πάει: Ο Μότζι εμφανίστηκε στο γήπεδο και κάλεσαν σε απολογία άνθρωπο της Γιούβε!


Ο Λουτσιάνο Μότζι πήγε στο γήπεδο της ομάδας Primavera της Νάπολι και ο εισαγγελέας της ιταλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας κάλεσε για κατάθεση άνθρωπο της Γιουβέντους.

Αν κάτσει κάποιος να καταγράψει ένα προς ένα όλα όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες εβδομάδες από την αθλητική δικαιοσύνη της Ιταλίας, πόσοι νόμοι έχουν παραβιαστεί δηλαδή προκειμένου να τιμωρήσουν με κάποιο τρόπο τη Γιούβε, θα πάθουν σοκ πάρα πολλοί. Καθημερινά, άλλωστε, είναι πολλοί οι νομικοί στη γειτονική χώρα που μιλάνε για το θέμα μετά το -15 και τονίζουν ότι αυτά που γίνονται από το σύστημα της αθλητικής δικαιοσύνης και συγκεκριμένα από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα είναι πέρα από κάθε λογική και φαντασία. Γίνονται όμως. Και ο αθλητικός Τύπος, φυσικά, στην πλειοψηφία του δεν μιλάει για αυτά, τα προσπερνάει, δεν ασχολείται, φροντίζει μόνο να παρουσιάζει τη Γιουβέντους σαν υπεύθυνη για όλα.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο λοιπόν, ας σημειώσουμε κάτι ακόμη: Πριν λίγο καιρό έπαιζαν Νάπολι - Γιουβέντους στο πρωτάθλημα Primavera. Στο γήπεδο, λοιπόν, βρέθηκε και ο Μοτζι, αν και δεν έχει δικαίωμα να βρίσκεται στον αγωνιστικό χώρο οποιουδήποτε ιταλικού γηπέδου. Μόνο στις εξέδρες σαν θεατής. Ο Lucky Luciano, όμως, μάλλον αδιαφόρησε γι' αυτό και πήγε να δει ένα ματς ανάμεσα σε ομάδες Νέων. Και πριν αρχίσει το παιχνίδι, φωτογραφία τον δείχνει να μιλάει με τον Τζανλούκα Πεσότο.

Ποια ήταν λοιπόν η αντίδραση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα; Κάλεσε για κατάθεση τον Πεσότο και ανακοίνωσε ότι ανοίγει φάκελο για το θέμα, με τα ιταλικά ΜΜΕ να προαναγγέλλουν ότι θα καταθέσουν κι άλλοι από όσους ασχολούνται με την Primavera της Γιούβε αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα συμβεί το ίδιο, γράφουν, με τους ανθρώπους της Νάπολι.

Δεν θα κληθούν δηλαδή από τον εισαγγελέα οι γηπεδούχοι που είναι και υπεύθυνοι για το ποιος μπαίνει στο γήπεδο, αλλά οι φιλοξενούμενοι επειδή μίλησαν με τον Μότζι... Και αυτό γίνεται για ένα ματς Primavera, σκεφτείτε τι γίνεται για να τιμωρήσουν τη Γιουβέντους με -15 κλπ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου