7 Φεβ 2023

Ποιος είναι ο Τσίρο Σαντοριέλο που κυνηγάει τη Γιουβέντους;


Αίσθηση, όπως φαίνεται και από το γεγονός ότι δημοσιεύονται και σε ΜΜΕ που δεν είναι φιλικά προς τη Γιουβέντους, προκαλούν όσα αποκαλύπτονται για εισαγγελείς και δικαστές.

Οι μπιανκονέρι έχουν τιμωρηθεί ήδη με -15 χωρίς να έχουν παραβεί κανένα νόμο και για κάτι που κάνουν όλοι εδώ και δεκαετίες. Επίσης, ετοιμάζουν νέα τιμωρία με αφαίρεση βαθμών, αν κρίνουμε από όσα διαβάζουμε τις τελευταίες εβδομάδες, για το θέμα με τους 4 μισθούς από το 2020. Θέμα που έχει ξεκινήσει, όλο αυτό, από τον εισαγγελέα του Τορίνο, Τσίρο Σαντοριέλο.

Ποιος είναι, όμως, ο Τσίρο Σαντοριέλο; Κατά δήλωση του, μπροστά σε κάμερα μάλιστα, είναι φανατικός οπαδός της Νάπολι και αντι-Γιουβεντίνος, μισεί τη Γιουβέντους. Αυτά όλα είναι δικά του λόγια, όχι δικά μας. Η δημοσιοποίηση του βίντεο από το 2019, λοιπόν, σημαίνει ότι τίθεται θέμα για το αν πρέπει να παραμείνει στην υπόθεση αυτός ο εισαγγελέας ή να αντικατασταθεί. Και δεν είναι μόνο αυτό...

Η έφεση της Γιούβε για το -15 θα εκδικαστεί από το Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο της ιταλικής Ολυμπιακής Επιτροπής. Μέσω των social media, λοιπόν, ήρθαν στο φως κάποιες αναρτήσεις τριών μελών αυτού του δικαστηρίου. Ο ένας γράφει λες και είναι οπαδός στο Facebook τα χειρότερα για τη Γιούβε και την οικογένειά Ανιέλι. Ο άλλος κάνει share ανάρτηση υβριστική για τη Γιούβε. Ο τρίτος δηλώνει στο βιογραφικό του πρώην γενικός διευθυντής της Νάπολι. Όλοι αυτοί, εν τω μεταξύ, δηλώνουν οπαδοί των Νάπολι και Ίντερ και έχουν κάνει στα social media τα προηγούμενα χρόνια αναρτήσεις, υβριστικές οι περισσότερες, για τους μπιανκονέρι. Θέμα που έχει προκαλέσει σάλο, αφού όλα αυτά τα αναφέρουν πλέον και Μέσα που είναι εχθρικά προς το κλαμπ.

Αυτή είναι η ιταλική δικαιοσύνη του 2023, αθλητική και μη, που θα δικάσει τη Γιουβέντους και θα την τιμωρήσει;

Πηγή φωτογραφίας: juventus.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου