8 Φεβ 2023

Η Γιούβε αγόρασε τον Μάνουελ Λοκατέλι


Μέσα σε όλα όσα γίνονται, η Γιουβέντους έκλεισε οριστικά και μια μεταγραφή.

Τα μεταγραφικά θέματα, όπως έχουμε αναφέρει ξανά, δεν αποτελούν προτεραιότητα για τη διοίκηση αυτή τη στιγμή. Προέχει το να βρουν τον τρόπο για να αποδείξουν ότι δεν γίνεται να τιμωρείται αν δεν έχεις παραβεί κανένα νόμο... Και το γεγονός ότι δεν υπάρχει νόμος για την plusvalenza, προφανώς, βαραίνει την ομοσπονδία και όχι τις ομάδες.

Όπως και να έχει, πάντως, η Γιούβε την έκλεισε μια μεταγραφή. Και την έκλεισε μετά τη νίκη της επί της Σαλερνινατα. Ο λόγος για τον Μάνουελ Λοκατέλι, ο οποίος είναι και τυπικά μπιανκονέρο πλέον. Η συμφωνία της Γιουβέντους με τη Σασουόλο ήταν για διετή δανεισμό, με υποχρεωτική αγορά του μετά τον πρώτο βαθμό που θα έπαιρναν οι μπιανκονέρι στον δεύτερο γύρο της Serie A 2022-23.

Αυτός ο πρώτος βαθμός, τρεις για την ακρίβεια, ήρθαν με τη νίκη στο Σαλέρνο και η Γιούβε θα δώσει πλέον 25 εκατ. ευρώ στη Σασουόλο. Παράλληλα, προβλέπονται αλλά 12,5 εκατ. ευρώ σε μπόνους αλλά είναι αμφίβολο, με τις τιμωρίες, αν θα επιτευχθούν αυτοί οι στόχοι ώστε να ανέβει το ποσό της μεταγραφής.

Πηγή φωτογραφίας: juventus.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου