19 Μαρ 2023

Μια 11άδα με μέλλον κατέβηκε στο Μεάτσα - Δε φοβήθηκε να ρισκάρει ο Αλέγκρι


Η 11άδα της Γιουβέντους στο ματς με την Ιντερ στο Μιλάνο στέλνει πολύ αισιόδοξα μηνύματα για το μέλλον.

Οι μπιανκονέρι πήγαν στο Μιλάνο για να νικήσουν και το έκαναν με το γκολ του Κόστιτς, πλησιάζοντας κι άλλο στην 4αδα παρά το -15 και επιβεβαιώνοντας αυτό που είχαμε γράψει και πριν μερικές εβδομάδες: Μετά την τιμωρία με αφαίρεση βαθμών ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι έκανε τρομερή δουλειά κρατώντας όρθια την ομάδα, η οποία δείχνει την αξιοπρέπεια που περιμέναμε. Και η οποία αποτελεί και τη διαφορά μας με τους υπόλοιπους.

Αυτή η νίκη στο Μεάτσα ήρθε με σημαντικές απουσίες, όπως του Ντι Μαρία, με τον Κιέζα να μπαίνει αλλαγή και να βγαίνει λίγο μετά, με τον Πογκμπά να παραμένει εκτός και με τον προπονητή να δίνει θέσεις βασικών στους Φατζόλι και Σουλέ. Δύο παίκτες που τους έχει φτιάξει η Γιούβε.

Ο Αλέγκρι δε φοβήθηκε να τους βάλει βασικούς σε εκτός έδρας ντέρμπι με την Ιντερ, όπως δεν έχει φοβηθεί να δώσει χρόνο συμμετοχής και σε άλλους. Υπάρχει και ο Μιρέτι, ο Ιλινγκ-Τζούνιορ, ο Μπαρενετσέα τώρα τελευταία... Παίκτες που τους φτιάχνει η Γιούβε με το πρότζεκτ της NextGen. Και υπάρχουν κι άλλοι που έρχονται, αφού για πρώτη φορά έπειτα από δεκαετίες η Γιουβέντους δείχνει να έχει επιτέλους πολύ ταλέντο στους πιτσιρικάδες της.

Πηγή φωτογραφίας: juventus.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου