18 Μαρ 2023

Μονομαχία Γιούβε - Ατλέτικο για τον Ενές Ουνάλ


Μεταγραφική μονομαχία της Γιουβέντους με την Ατλέτικο Μαδρίτης βλέπουν τα ισπανικά ΜΜΕ για το καλοκαίρι.

Η άνοιξη έχει μπει, η σεζόν είναι στην τελική ευθεία και σιγά-σιγά αρχίζουν και τα μεταγραφικά σενάρια. Και δεν είναι απαραίτητο αυτό να προκύπτουν από τον ιταλικό Τύπο, μπορούν να το κάνουν και τα ΜΜΕ των άλλων χωρών και η απόδειξη έρχεται από την Ισπανία.

Στη συγκεκριμένη χώρα πρέπει να έχουν μια αδυναμία στη Γιούβε αφού συχνά - πυκνά υπάρχουν ρεπορτάζ που την αφορούν και το ίδιο συμβαίνει και τώρα. Ρεπορτάζ που αφορούν και την Ατλέτικο όμως, καθώς οι δύο ομάδες φέρονται να παρακολουθούν τον ίδιο επιθετικό.

Ο λόγος για τον Ενές Ουνάλ, τον 25χρονο Τούρκο φορ της Χετάφε, με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι το 2025. Θα πρέπει, δηλαδή, να πωληθεί το καλοκαίρι, γιατί αν η ομάδα του το αφήσει για του χρόνου θα πάρει πολύ λιγότερα λεφτά από όσα υπολογίζει και τα οποία, σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα, είναι 25 εκατ. ευρώ.

Το συγκεκριμένο μεταγραφικό σενάριο, πάντως, ακόμη κι αν ισχύει 100% δεν σχετίζεται με τον Ντούσαν Βλάχοβιτς, ο οποίος, εν τω μεταξύ, φροντίσει να διαρρεύσει προς τον ιταλικό Τύπο ότι δεν σκέφτεται κάτι άλλο πλην της Γιούβε.

Πηγή φωτογραφίας: instagram.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου