24 Μαρ 2023

Απίθανα πράγματα πάνε να συμβούν στη Γιούβε με τον Αλεξ Σάντρο


Αυτό που πάει να γίνει με τον Αλεξ Σάντρο δε θα έχει προηγούμενο στην ιστορία της Γιουβέντους.

Από την αρχή της σεζόν γράφτηκε πάρα πολλές φορές ότι ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ θα αποχωρήσει ως ελεύθερος το προσεχές καλοκαίρι, όταν και λήγει το συμβόλαιο του. Τα τελευταία χρόνια, άλλωστε, δε βοηθάει αγωνιστικά με την απόδοσή του, οπότε ήταν λογικό να μην του προταθεί νέο συμβόλαιο.

Στη συνέχεια, πριν ένα μήνα δηλαδή, έγινε γνωστό ότι κατά πάσα πιθανότητα θα υπάρξει ανανέωση για ακόμη ένα χρόνο επειδή στο συμβόλαιο προβλέπεται αυτό αν συμπληρώσει έναν συγκεκριμένο αριθμό συμμετοχών. Ο Φάμπιο Παράτιτσι ήταν αυτός που προτείνει αυτό το συμβόλαιο...

Τώρα λοιπόν έχουμε νέα εξέλιξη: Τη Γιούβε τη συμφέρει οικονομικά να σπάσει σε δύο χρονιές τα 7 εκατ. ευρώ που είναι να πάρει την επόμενη σεζόν με την αυτόματη ανανέωση ο Αλεξ Σάντρο, οπότε όλα δείχνουν ότι όχι μόνο θα ανανεώσει - από εκεί που ήταν σίγουρος για αποχώρηση- αλλά θα υπογράψει και διετές.

Μπορεί και να συμπληρώσει δηλαδή 10 χρόνια στη Γιούβε και θα είναι ο μακροβιότερος ξένος της ιστορίας της μαζί με τον Νταβίντ Τρεζεγκέ. Απίθανο!

Πηγή φωτογραφίας: juventus.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου