25 Μαρ 2023

Τέσσερις πωλήσεις ποδοσφαιριστών μπορούν να φέρουν στη Γιούβε 150 εκατ. ευρώ


Η Γιουβέντους μπορεί να πάρει περισσότερα από 150 εκατ. ευρώ τους επόμενους μήνες για παίκτες που δεν υπολογίζει.

Τα οικονομικά είναι ένας τομέας στον οποίο θα δουλέψουν πολύ οι μπιανκονέρι την προσεχή διετία, αφού στην περίοδο της πανδημίας χάθηκαν πολλά λεφτά. Και από εκεί και πέρα κάποιες λάθος επιλογές στις μεταγραφές έκαναν χειρότερα τα πράγματα.

Παρ' όλα αυτά, αν όλα πάνε καλά, η Γιούβε μπορεί να πάρει μέσα στους επόμενους μήνες ένα ποσό που θα ξεπερνάει τα 150 εκατ. ευρώ και μάλιστα για παίκτες που δεν υπολογίζει, που δεν θέλει στο ρόστερ τους.

Οι μπιανκονέρι, συγκεκριμένα, περιμένουν να δουν τι θα γίνει με Αρτούρ, Κουλουσέφσκι, ΜακΚένι και Ζακαρία. Ο Αρτούρ είναι δανεικός στη Λίβερπουλ που έχει οψιόν αγοράς για 37,5 εκατ. ευρώ. Ο Κουλουσέφσκι είναι δανεικός στην Τότεναμ και προβλέπεται υποχρεωτική αγορά του για 35 εκατ. αν η ομάδα βγει στο Champions League ή αν συμπληρώσει συγκεκριμένο αριθμό συμμετοχών ως βασικός. Ο ΜακΚένι είναι δανεικός στη Λιντς που έχει οψιόν αγοράς για 39 εκατ. ευρώ, συμπεριλαμβανομένων των μπόνους. Ο Ζακαρία είναι δανεικός στην Τσέλσι που έχει οψιόν αγοράς για 33 εκατ. ευρώ.

Από αυτούς τους 4 η Γιούβε μπορεί να πάρει 144,5 και αν υπολογίσουμε και κάποιους παίκτες, όχι ονόματα, που έχουν δοθεί δανεικοί σε ιταλικές ομάδες με οψιόν αγοράς τους, το ποσό ξεπερνάει τα 150 εκατ. ευρώ.

Αρκεί, φυσικά, να πάνε όλα καλά, γιατί ο Αρτούρ, για παράδειγμα, μάλλον θα επιστρέψει στο Τορίνο και θα πρέπει να βρεθεί άλλη ομάδα για να της τον παραχωρήσουν οι μπιανκονέρι...

Πηγή φωτογραφίας: juventus.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου