15 Μαρ 2023

Ο Τζανλούκα Σκαμάκα θα γυρνούσε τρέχοντας στην Ιταλία για τη Γιούβε


Την περίπτωση Ιταλού φορ φέρεται να εξετάζει η Γιουβέντους ώστε να είναι έτοιμη για όλα σε ό,τι αφορά το μέλλον του Ντούσαν Βλάχοβιτς.

Για τον Σέρβο φορ, όπως γράφαμε και πριν λίγες μέρες, υπάρχει προβληματισμός, αν και η ευθύνη δεν είναι μόνο δική του. Είναι και της ομάδας ή του προπονητή, αφού ο σέντερ φορ δεν παίρνει καμία βοήθεια από το παιχνίδι της ομάδας.

Στο Τορίνο, βέβαια, παρά τον προβληματισμό, συνεχίζουν να στηρίζουν τον Βλάχοβιτς και δεν μπαίνουν στη διαδικασία να σχολιάσουν μεταγραφικά σενάρια. Υπάρχουν και τέτοια όμως και μάλιστα είναι συνεχή τις τελευταίες μέρες. Σενάρια που θέλουν τον Σέρβο να είναι στο στόχαστρο αγγλικών ομάδων, όπως και της Μπάγερν Μονάχου.

Την ίδια ώρα, τα ρεπορτάζ για τη Γιούβε λένε ότι θα το συζητούσε μόνο για περισσότερα από 80 εκατ. ευρώ, με τα δημοσιεύματα στην Ιταλία να αναφέρουν ως πιθανό αντικαταστάτη, σε μια τέτοια περίπτωση, τον Τζανλούκα Σκαμάκα.

Ο διεθνής Ιταλός φορ πήγε στη Γουέστ Χαμ από τη Σασουόλο το περασμένο καλοκαίρι και κάποιοι λένε ότι θα γυρνούσε... τρέχοντας στην Ιταλία για τη Γιούβε.

Πηγή φωτογραφίας: instagram.com/iamscamacca

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου