17 Μαρ 2023

Ολόκληρη η σεζόν της Γιούβε σε δύο αγώνες και μια έφεση


Οι δύο αγώνες με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας είναι οι πιο κρίσιμοι, μέχρι στιγμής, της σεζόν και η ρεβάνς θα διεξαχθεί μια μέρα μετά την πιο κρίσιμη απόφαση της χρονιάς.

Η Γιουβέντους κληρώθηκε με τους Πορτογάλους στους προημιτελικούς του Europa League και σίγουρα δεν είναι εύκολος αντίπαλος, όπως έδειξε και με την πρόκριση της επί της Άρσεναλ. Για τους μπιανκονέρι, όμως, δεν αλλάζει κάτι: Πρέπει οπωσδήποτε να προκριθούν.

Από τις 20 Ιανουαρίου και την ανακοίνωση του -15 στη Serie A, το Europa League έγινε ο Νο 1 στόχος της Γιούβε αφού μόνο με κατάκτηση του μπορεί να είναι σίγουρη για τη συμμετοχή της στο Champions League της επόμενης σεζόν. Οι δύο αγώνες, επομένως, στις 13 και 20 Απριλίου είναι οι πιο σημαντικοί, μέχρι τους επόμενους ευχόμαστε, της φετινής σεζόν. Και η ρεβάνς στην Πορτογαλία θα διεξαχθεί μια μέρα μετά την πιο κρίσιμη απόφαση.

Στις 19 Απριλίου, όπως έχει ανακοινωθεί, θα εκδικαστεί η έφεση της Γιουβέντους για το -15 λόγω της υπόθεσης plusvalenza. Αν η απόφαση είναι θετική, όλα καλά! Αν όμως είναι αρνητική, θα πρέπει να κάνει... μαγικά ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι για να μην επηρεαστούν ψυχολογικά οι παίκτες του ακριβώς πριν τη ρεβάνς με τη Σπόρτινγκ.

Πηγή φωτογραφίας: twitter.com/juventusfc

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου