21 Μαρ 2023

Μπουφόν για την αποτυχία Σάρι στη Γιουβέντους: Ξέρω τι στράβωσε, τι δεν πήγε καλά


Ο Τζανλουίτζι Μπουφόν ήταν στην εκπομπή του Κριστιάν Βιέρι στο Twitch και αναφέρθηκε στον Μαουρίτσιο Σάρι και στον λόγο που δε στέριωσε στη Γιουβέντους.

Ο Ιταλός προπονητής ανέλαβε τους Μπιανκονέρι το καλοκαίρι του 2019 και ένα χρόνο μετά απολύθηκε και μάλιστα μια μέρα μετά την απονομή του πρωταθλήματος. Εξέλιξη που σίγουρα δεν περίμενε ο Σάρι, με τον Βιέρι να ρωτάει τον Μπουφόν για το θέμα.

«Ξέρω τι στράβωσε, τι δεν πήγε καλά», είπε αρχικά ο πρώην αρχηγός της Γιούβε και αυτό που εννοούσε δεν ήταν το γεγονός ότι η ομάδα απέτυχε στο Champions League. «Δυστυχώς μερικές φορές για να υπερασπιστείς τις επιλογές σου πρέπει να ξεβολέψεις, ας το πούμε έτσι, κάποιους. Τον άφησαν έρμαιο των αποτελεσμάτων», είπε αμέσως μετά ο Τζίτζι, τονίζοντας ότι ο ίδιος έχει ακόμη επαφή μαζί του.

«Έχω μια πολύ καλή σχέση μαζί του, μιλάμε ακόμη. Προσπάθησα να του δώσω ένα χέρι τότε, αφού ήξερα ότι βοηθώντας τον προπονητή θα βοηθούσα τη Γιουβέντους. Κρίμα που δεν πήγαν καλά τα πράγματα, γιατί θα μπορούσαν να πάνε πραγματικά καλά. Κρίμα», κατέληξε ο Τζίτζι και το μυαλό των Ιταλών δημοσιογράφων πήγε σε όσα είχαν ακουστεί τότε για δυσαρέσκεια κάποιων παικτών για τον τρόπο παιχνιδιού του Σάρι και ειδικά κάποιων αμυντικών...

Πηγή φωτογραφίας: juventus.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου