22 Μαρ 2023

Όλα ανοιχτά για τον Ραμπιό: Δεν είναι «τελειωμένος», όπως πολλοί πιστεύουν


Ανοιχτό είναι τελικά το ενδεχόμενο να υπάρξει ανατροπή δεδομένων σε ό,τι αφορά χαφ της Γιουβέντους που φαινόταν ότι είναι σίγουρη η αποχώρηση του.

Από την αρχή της σεζόν ένα από τα στάνταρντ θέματα στον ιταλικό Τύπο, για τους μπιανκονέρι, είναι το εξής: Ο Αντριέν Ραμπιό είναι από τους καλύτερους σε απόδοση και το καλοκαίρι θα φύγει ως ελεύθερος, υπογράφοντας σε ομάδα της Αγγλίας. Θα γίνει όμως όντως έτσι; Άγνωστο, ακόμη και για τον ίδιο τον πρωταγωνιστή.

Έπειτα από ακόμη μια πολύ καλή εμφάνιση, κόντρα στην Ιντερ στο Μεάτσα αυτή τη φορά, ο Γάλλος χαφ παραχώρησε συνέντευξη στην Tuttosport και δεν γινόταν φυσικά να μην ερωτηθεί για το θέμα του συμβολαίου του, για το αν θα μείνει ή θα φύγει. Ερώτηση στην οποία ο Ραμπιό έδωσε την εξής απάντηση...

«Δεν υπάρχει κάποιο νέο αυτή τη στιγμή αλλά σίγουρα θα μιλήσουμε σύντομα αφού σε 2 μήνες και κάτι η σεζόν θα ολοκληρωθεί. Είμαι ήρεμος, υπάρχει η πιθανότητα να φύγω αλλά υπάρχει και η πιθανότητα να υπογράψω νέο συμβόλαιο με τη Γιούβε. Είμαι πολύ καλά στο Τορίνο, είμαι πολύ καλά στην ομάδα, δουλεύουμε καλά, έχω άριστες σχέσεις με όλους, συμπαίκτες, προπονητή και διοίκηση. Ο Αλέγκρι με βοήθησε πάρα πολύ αυτή τη διετία που συνεργαζόμαστε, μου έδειξε εμπιστοσύνη, με βοήθησε σε όλα τα επίπεδα. Πιστεύω πως όλα αυτά είναι πολύ σημαντικά για να είμαι καλά και για να πάρω τη σωστή απόφαση για το μέλλον μου».

Όλα δείχνουν, επομένως, ότι υπάρχει καλή διάθεση και από τις δύο πλευρές και αυτό μπορεί να κάνει τη διαφορά. Ειδικά αν η Γιούβε εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στο Champions League, με τον Γάλλο να λέει στην ίδια συνέντευξη πώς «πιστεύω ότι μπορούμε να τερματίσουμε στην πρώτη 4αδα ακόμη και με το -15, ακόμη κι αν δεν μας δώσουν πίσω τους βαθμούς».

Πηγή φωτογραφίας: juventus.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου