28 Μαρ 2023

Πίρλο: Ο,τι κι αν έγινε, θα επέστρεφα στη Γιούβε


Μπορεί ο Αντρέα Πίρλο να στράβωσε όταν απολύθηκε από τη Γιουβέντους αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δε θα δουλέψει ξανά σε αυτή.

Το καλοκαίρι του 2020 ο Αντρέα Ανιέλι αποφάσισε να εμπιστευτεί τον Maestro ανακοινώνοντας ότι θα είναι ο νέος προπονητής των μπιανκονέρι αλλά ένα χρόνο μετά προχώρησε στην απόλυση του προκειμένου να επαναφέρει τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι. Μια απόφαση που δεν άρεσε στον Πίρλο, η οικογένεια του οποίου είχε φροντίσει ώστε να διαρρεύσει τη δυσαρέσκεια του, τον εκνευρισμό του.

Από τότε πέρασαν σχεδόν δύο χρόνια και ο Maestro παραχώρησε συνέντευξη στη Gazzetta dello Sport, όπου ρωτήθηκε για τη Γιούβε και αν θα επέστρεφε σε αυτή. «Η σχέση με τη Γιουβέντους είναι καλή. Μιλάω με αρκετούς ανθρώπους του κλαμπ και συναντήθηκα και με τον Αντρέα Ανιέλι. Ο αμοιβαίος σεβασμός δεν αλλάζει ό,τι κι αν έγινε. Άλλο αυτό, άλλο κάποια αλλαγή στο πλάνο. Εννοείται ότι θα επέστρεφα. Αν σε καλεί ένα κλαμπ όπως η Γιούβε...», είπε σχετικά ο Πίρλο, ο οποίος αναφέρθηκε και σε δύο χαφ των μπιανκονέρι.

«Ο Λοκατέλι βελτιώνεται συνεχώς, ανεβαίνει, ωριμάζει. Το πιο εντυπωσιακό άλμα πάντως το έχει κάνει ο Φατζόλι, ο οποίος έκανε ντεμπούτο στην πρώτη ομάδα με εμένα προπονητή. Ξέρει να κάνει τα πάντα, η Γιούβε υπολογίζει κανονικά σε αυτόν πλέον. Μπορεί να γίνει ο νέος Πίρλο αλλά θα είναι καλύτερο να τον θυμούνται με το όνομα του. Το ρόστερ της Γιουβέντους είναι πολύ δυνατό αλλά ο Αλέγκρι πλήρωσε τους πολλούς τραυματισμούς. Η βαθμολογική διαφορά από τη Νάπολι, πάντως, δεν λέει την αλήθεια».

Πηγή φωτογραφίας: juventus.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου