27 Μαρ 2023

Πρώτος ο Κιέζα έστειλε το μήνυμα για τη Γιούβε της επόμενης μέρας: Μένει ακόμη κι αν δεν παίξει στην Ευρώπη


Στη Γιουβέντους δεν μπορούν να προγραμματίσουν την επόμενη σεζόν πριν κλείσουν τα ανοιχτά θέματα με τη δικαιοσύνη και ο Φεντερίκο Κιέζα φρόντισε να στείλει μήνυμα στη διοίκηση.

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι και οι παίκτες προσπαθούν για το καλύτερο μέσα στο γήπεδο και η αλήθεια είναι ότι τα πάνε πολύ καλά, αν σκεφτούμε ότι έχουν πλησιάσει στο -7 από την 4άδα πάρα την αφαίρεση 15 βαθμών. Από εκεί και πέρα, η διοίκηση και οι νομικοί έχουν αναλάβει τα υπόλοιπα θέματα, τα οποία θα κρίνουν τα πάντα.

Η Γιούβε μπορεί να παίξει στο Champions League την επόμενη σεζόν, μπορεί να μείνει και εκτός Ευρώπης όμως, δεν υπάρχει προς το παρόν καμία σιγουριά για τίποτα και όσο επικρατεί αυτή η κατάσταση το κλαμπ δεν μπορεί να αρχίσει να κάνει τον προγραμματισμό για την επόμενη σεζόν. Παρ' όλα αυτά, ο Κιέζα έκανε ξεκάθαρη τη θέση του.

Όπως λένε στο Τορίνο, ο διεθνής Ιταλός εξτρέμ ενημέρωσε τη διοίκηση ότι δεν τον ενδιαφέρει τι θα γίνει, ότι δεν τον επηρεάζει σε κάτι το αν θα παίξει ή όχι στην Ευρώπη. Αυτό που έχει αποφασίσει είναι ότι ούτως ή άλλως θα παραμείνει στη Γιουβέντους, στην οποία, όπως και στους οπαδούς της, αισθάνεται και υποχρεωμένος για όλη τη στήριξη και την αγάπη μετά τον σοβαρό τραυματισμό του.

Πηγή φωτογραφίας: juventus.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου