7 Μαρ 2023

Η Γιούβε αγόρασε τον Κιν από την Εβερτον: Τον πιστεύει ή θα τον χρησιμοποιήσει ως αντάλλαγμα;


Δύο μέρες μετά την ήττα από τη Ρόμα και στο μέρες πριν τον πρώτο αγώνα με τη Φράιμπουργκ, έγινε γνωστό ότι η Γιουβέντους προχώρησε σε... μεταγραφή.

Οι μπιανκονέρι δεν κατάφεραν, αν και θα μπορούσαν, να φύγουν με τη νίκη από το Ολίμπικο και τώρα αφήνουν πίσω τους τη Serie A και συγκεντρώνονται στο Europa League, έχοντας ως στόχο το πρώτο βήμα προς τους προημιτελικούς της διοργάνωσης.

Αυτό το παιχνίδι είναι το μόνο που απασχολεί αυτή τη στιγμή τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, αλλά τους δημοσιογράφους και τους οπαδούς τους απασχολεί και το γεγονός ότι η Γιούβε προχώρησε σε μια... μεταγραφή. Και δεν ήταν φθηνή...

Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό τώρα, οι μπιανκονέρι έχουν ήδη κάνει χρήση της οψιόν αγοράς του Μόις Κιν από την Εβερτον. Η συμφωνία των δύο πλευρών προέβλεπε ότι η Γιουβέντους θα έπρεπε να δώσει 28 εκατ. ευρώ στους Άγγλους για να αγοράσει τον διεθνή Ιταλό φορ και ακριβώς αυτό έκανε.

Από εδώ και πέρα, μένει να φανεί, το προσεχές καλοκαίρι, αν αυτά τα λεφτά δόθηκαν επειδή όντως οι άνθρωποι της ομάδας πιστεύουν στον Κιν ή για να βγει προς πώληση ή να δοθεί κάπου ως αντάλλαγμα για να γίνει κάποια άλλη μεταγραφή.

Πηγή φωτογραφίας: juventus.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου