9 Μαρ 2023

Η προϋπόθεση για να μιλήσει η Γιουβέντους με τον Κόντε


Αν ο Αντόνιο Κόντε θέλει να επιστρέψει στη Γιουβέντους θα πρέπει να το δείξει με μια συγκεκριμένη κίνηση, λένε τα ιταλικά ΜΜΕ.

Ο αποκλεισμός από τη Μίλαν στο Champions League προκάλεσε νεύρα στην Τότεναμ αλλά περισσότερο στους παίκτες. Αντιθέτως, ο προπονητής της ήταν πολύ ήρεμος μετά τη λήξη, σε σημείο που πολλοί αναρωτήθηκαν αν όντως ήταν ο Κόντε ή κάποιος σωσίας του.

Το γεγονός, βέβαια, ότι ο Κόντε είναι έτσι αυτή την περίοδο, έχει εξήγηση: Δε θέλει να παραμείνει στην Τότεναμ, δεν μπήκε σε συζητήσεις με τη διοίκηση για ανανέωση του συμβολαίου του που λήγει το καλοκαίρι και θέλει να επιστρέψει στην Ιταλία. Γράφτηκε πριν μήνες από Ιταλούς και Άγγλους, γράφτηκε ξανά πριν λίγες εβδομάδες, γράφεται ξανά τώρα. Όλοι θεωρούν σίγουρο ότι ο Ιταλός προπονητής θα φύγει από τους Λονδρέζους αλλά κανείς δεν είναι σίγουρος για το ποια θα είναι η επόμενη ομάδα του.

Μια από τις υποψήφιες, φυσικά, είναι η Γιουβέντους, όπως έχει γραφτεί εδώ και μήνες. Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ αυτό θα ήταν το ιδανικό σενάριο και για τον Κόντε, αλλά η Corriere della Sera υπογραμμίζει το εξής: Αν ο προπονητής της Τότεναμ θέλει να επιστρέψει στους μπιανκονέρι θα πρέπει να το δείξει εμπράκτως μειώνοντας το κασέ του.

Αν δεν το κάνει αυτό, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, στο Τορίνο δε θα προχωρήσουν σε σοβαρές συζητήσεις μαζί του.

Πηγή φωτογραφίας: juventus.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου