8 Μαρ 2023

Ο Αργεντίνος που παίζει για το κέντρο της Γιούβε


Με τη Γιουβέντους ασχολούνται τα ισπανικά ΜΜΕ και επαναφέρουν τα σενάρια για βασικό χαφ της εθνικής Αργεντινής.

Οι μπιανκονέρι είναι δεδομένο ότι θα κάνουν αλλαγές στο ρόστερ το καλοκαίρι και είναι ακόμη πιο δεδομένο ότι θα υπάρξουν αλλαγές στο χώρο του κέντρου. Ο Αντριέν Ραμπιό άλλωστε αναμένεται να αποχωρήσει ως ελεύθερος ενώ δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο να υπάρξει κι άλλη αποχώρηση. Με απόφαση της ομάδας.

Οι μπιανκονέρι θα πρέπει δηλαδή να αποκτήσουν τους επόμενους μήνες δύο παίκτες για τη μεσαία γραμμή και στην Ισπανία γράφουν ότι ο ένας εξ αυτών μπορεί να είναι ο Ροντρίγο Ντε Πολ. Ο Αργεντίνος της Ατλέτικο Μαδρίτης και πρώην της Ουντινέζε αρέσει πολύ στον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι και αυτό δεν είναι κρυφό. Ούτε το γεγονός ότι η Γιούβε τους είχε μιλήσει με τον παίκτη το περασμένο καλοκαίρι.

Σύμφωνα λοιπόν με τους Ισπανούς, οι επαφές των μπιανκονέρι με τον παίκτη συνεχίζονται. Ο Ντε Πολ, γράφουν, θέλει να επιστρέψει στην Ιταλία και δεν θα υπάρξει πρόβλημα στο να τα βρει με τη Γιούβε, αλλά το θέμα, καταλήγουν οι Ίβηρες, είναι να πείσει ο Αλέγκρι τη διοίκηση να δώσει τα 40 εκατ. ευρώ που φέρεται να ζητάει η Ατλέτικο για να τον πουλήσει.

Πηγή φωτογραφίας: juventus.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου