1 Απρ 2023

Η απάντηση του κόσμου της Γιούβε σε όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα


Οι οπαδοί της Γιουβέντους έχουν καταλάβει πολύ καλά τι γίνεται τους τελευταίους μήνες και απαντάνε με απανωτά sold out.

Το πώς άρχισε η φετινή σεζόν το θυμόμαστε πολύ καλά και δεν αναφερόμαστε μόνο στα άσχημα αποτελέσματα αλλά και στην άσχημη εικόνα στις εξέδρες του Allianz Stadium, όπου υπήρχαν πάρα πολλά άδεια καθίσματα και γενικά ένα κλίμα που μόνο προβληματικό μπορούσε να χαρακτηριστεί.

Από τις 20 Ιανουαρίου όμως και την ανακοίνωση της αφαίρεσης 15 βαθμών για την παραβίαση ενός νόμου που δεν υπάρχει, τα πράγματα άλλαξαν και αυτό επιβεβαιώνεται σε κάθε ευκαιρία πλέον. Όπως έγινε και τώρα, με τη Γιούβε να κάνει τρία απανωτά sold out για το παιχνίδι με τη Βερόνα, αυτό με τη Σπόρτινγκ στους «8» του Europa League και αυτό με τη Νάπολι για τη Serie A.

Τρία sold out τα οποία προστίθενται σε αυτά που είχαν γίνει πριν τη διακοπή λόγω εθνικών ομάδων και τα οποία δείχνουν ότι ο κόσμος έχει καταλάβει τι γίνεται και στέκεται δίπλα στην ομάδα και στη διοίκηση, στο κλαμπ. Και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει όσο φτάνουμε προς το τέλος της σεζόν και η θερμοκρασία αναμένεται να ανέβει. Και όχι μόνο επειδή πλησιάζει το καλοκαίρι...

Πηγή φωτογραφίας: juventus.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου