2 Απρ 2023

Ο Ραμπιό θα κρίνει μια μεταγραφή της Γιουβέντους


Οι εξελίξεις που θα υπάρξουν με τον Αντριέν Ραμπιό θα κρίνουν και το τι θα γίνει με έναν διαχρονικό μεταγραφικό στόχο της Γιουβέντους.

Ο Γάλλος χαφ μένει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν και με την απόδοσή του φέτος έχει κάνει τους πάντες να επιθυμούν την παραμονή του, την ανανέωση του συμβολαίου του. Ο Ραμπιό είναι εντελώς διαφορετικός, προς το καλύτερο, σε σχέση με την προηγούμενη τριετία και ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι επιθυμεί την παραμονή του.

Την ίδια ώρα, όμως, υπάρχουν ματιές και προς τη Ρώμη και συγκεκριμένα τη Λάτσιο, όπου υπάρχει ο Σεργκέι Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς. Παίκτης που έχει συμβόλαιο ως το 2024, δεν έχει συμφωνήσει ακόμη με τους Λατσιαλι για υπογραφή νέου και φέρεται να πωλείται με 40 εκατ. ευρώ. Αυτό τουλάχιστον αναφέρουν τα ΜΜΕ, γιατί η διοίκηση των Ρωμαίων δεν έχει τοποθετηθεί για το θέμα. Τοποθετείται όμως ο ιταλικός Τύπος και αναφέρει το εξής: Ο Ραμπιό θα κρίνει το τι θα γίνει με τον Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς.

Αν ο Γάλλος ανανεώσει τελικά, η Γιουβέντους δε θα ασχοληθεί με τον Σέρβο. Αν ο Γάλλος δεν ανανεώσει, τότε το... ντου για τον Σέρβο θα είναι πιο πιθανό από ποτέ.

Πηγή φωτογραφίας: juventus.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου