16 Απρ 2023

Κάλεσμα Ντανίλο σε Κασεμίρο: «Αν μπορούσα θα τον έφερνα στη Γιούβε»


Ο Ντανίλο ανανέωσε το συμβόλαιο του με τη Γιουβέντους και καλεί έναν συμπατριώτη του, έστω έμμεσα, να ντυθεί μπιανκονέρο.

Ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ, ο οποίος έχει καθιερωθεί και σαν στόπερ πλέον, αποφάσισε πριν λίγο καιρό να ανανεώσει το συμβόλαιο του με τη Γιούβε, δείχνοντας έτσι ότι δεν τον ενδιαφέρει αν θα παίζει ή όχι στην Ευρώπη τη νέα σεζόν. Τον ενδιαφέρει μόνο το γεγονός ότι στο Τορίνο είναι ευτυχισμένος και πιστεύει ότι το ίδιο θα συνέβαινε και με έναν συμπατριώτη του.

Συγκεκριμένα, σε συνέντευξη του στο The Arhletic, ο Ντανίλο ρωτήθηκε για το γεγονός ότι ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι χρησιμοποιεί συχνά βραζιλιάνικη τριάδα (Ντανίλο, Μπρέμερ, Αλεξ Σάντρο) στην άμυνα και έδωσε την ακόλουθη απάντηση...

«Αυτό είναι λόγος για να είμαστε υπερήφανοι. Μάθαμε καλά, όπως φαίνεται, από Κιελίνι, Μπονούτσι και Μπαρτσάλι. Οι Βραζιλιάνοι είναι σημαντικοί στις ομάδες τους, συχνά γίνονται και αρχηγοί. Αν μπορούσα να πάρω ακόμη έναν Βραζιλιάνο στη Γιουβέντους θα ήταν ο Κασεμίρο. Θα ήταν πολύ ωραίο, εδώ θα ένιωθε σαν στο σπίτι του».

Δύσκολο, βέβαια, να γίνει κάτι τέτοιο αφού έχει συμβόλαιο και μάλιστα πολύ υψηλό με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά ποτέ δεν ξέρεις.

Πηγή φωτογραφίας: juventus.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου