17 Απρ 2023

Τα... λαρτζιλίκια προς συγκεκριμένες ομάδες για τις μεταγραφές της Γιούβε τελείωσαν πλέον


Ιταλός παίκτης φέρεται να αποτελεί στόχο της Γιουβέντους και η ομάδα του έκανε άνοιγμα για πώληση, χρησιμοποιώντας και τα ΜΜΕ.

Τους τελευταίους μήνες ένα από τα ονόματα που παίζουν για τους μπιανκονέρι είναι αυτό του Ντάβιντε Φρατέζι, του 23χρονου χαφ της Σασουόλο. Παίκτης που αρέσει επίσης στη Ρόμα, η οποία είχε προσπαθήσει και το περασμένο καλοκαίρι να τον αποκτήσει αλλά δεν τα κατάφερε.

Έτσι, ο Φρατέζι παρέμεινε στη Σασουόλο, η οποία θέλει να τον πουλήσει στο τέλος της σεζόν. Κάτι που επιβεβαιώθηκε από τον τεχνικό διευθυντή της, ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη στη Gazzetta dello Sport και είπε ότι ο Φρατέζι είναι έτοιμος για μια μεγάλη ομάδα, ότι θα είναι η επόμενη μεγάλη πώληση των Νεροβερντι και ότι για την απόκτηση του ενδιαφέρονται κι άλλες ομάδες.

Είναι η πρώτη φορά που κάποιος από τη Σασουόλο αναφέρεται στις συγκεκριμένες φήμες και το κάνει με τρόπο που δείχνει ότι περιμένει πρόταση. Θετικό, αν μη τι άλλο. Υπάρχει όμως και ένα... πρόβλημα: Το γεγονός ότι χρησιμοποιεί τα ΜΜΕ για να ανεβάσει την τιμή του παίκτη, αφού η Gazzetta dello Sport έχει αρχίσει ήδη τις «αναλύσεις» της για το πόσο απαραίτητος είναι ο Φρατέζι, για το πόσες ομάδες ενδιαφέρονται κλπ. Ενδεχομένως στη Σασουόλο να μην έχουν καταλάβει ένα πράγμα...

Μετά τα όσα έγιναν με την υπόθεση plusvalenza, όταν ο τεχνικός διευθυντής της ουσιαστικά επικρατούσε το -15 στη Γιούβε, κάποια πράγματα έχουν αλλάξει. Αν οι μπιανκονέρι θέλουν όντως τον Φρατέζι θα τον αποκτήσουν και θα το κάνουν με τους δικούς τους όρους. Τα... λαρτζιλίκια προς συγκεκριμένες ομάδες τελείωσαν πλέον.

Πηγή φωτογραφίας: juventus.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου