19 Απρ 2023

Εντονη κριτική κατά του Λάπο Ελκαν που συμφώνησε με δημοσιογράφο-οπαδό της Ιντερ και δηλωμένο αντι-Γιουβεντίνο


Αντιδράσεις, όχι απαραίτητα θετικές, έχει προκαλέσει η ανάρτηση του Λάπο Ελκαν για τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι μετά την ήττα της Γιουβέντους από τη Σασουόλο.

Οι μπιανκονέρι ηττήθηκαν με 1-0 το Σάββατο πραγματοποιώντας πολύ κακή εμφάνιση και ήταν πολλοί, πάρα πολλοί, αυτοί που έκαναν κριτική μετά το τέλος του αγώνα. Σε αυτή την κατηγορία ανήκει και ο Λάπο Ελκαν, αδερφός του Τζον και ξάδερφος του Αντρέα Ανιέλι.

Ο Λάπο, λοιπόν, καθοδηγούμενος όπως πάντα από το πάθος του, έγραψε διάφορα ακόμη και κάτω από ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό της Γιούβε, λέγοντας πως όλοι στην ομάδα θα πρέπει να ντρέπονται. Όλα καλά ως εδώ. Το πρόβλημα άρχισε από τη στιγμή που έδωσε δίκιο σε συγκεκριμένο Ιταλό δημοσιογράφο.

Ο λόγος για τον Μαουρίτσιο Πιστόκι, οπαδός της Ιντερ και δηλωμένος αντι-Γιουβεντίνος επί δεκαετίες. Ο συγκεκριμένος λοιπόν έγραψε πως η Γιούβε δεν μπορεί να έχει μέλλον αν συνεχίσει να παίζει το ίδιο ποδόσφαιρο και ο Λάπο έκανε και εκεί σχόλιο, λέγοντας πως συμφωνεί μαζί του και ότι εκτιμάει τις απόψεις του.

Κάτι που δεν άρεσε καθόλου στους οπαδούς όμως, με αποτέλεσμα για πρώτη φορά να υπάρχουν και πολλά σχόλια κατά του Λάπο, τον οποίο πάντα οι Γιουβεντίνοι έβλεπαν με συμπάθεια.

Πηγή φωτογραφίας: instagram.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου