20 Απρ 2023

Οπαδοί της Νάπολι ζήτησαν την αφαίρεση... τριών πρωταθλημάτων της Γιουβέντους


Μια μέρα μετά τον αποκλεισμό της Νάπολι από το Champions League τι έκαναν οι οπαδοί της;

Πήγαν στο Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο της ιταλικής Ολυμπιακής Επιτροπής για να ζητήσουν την αφαίρεση... τριών πρωταθλημάτων της Γιουβέντους.

Η χθεσινή Τετάρτη ήταν μια σημαντική μέρα για τους μπιανκονέρι και γενικά τη φετινή Serie A αφού εκδικάστηκε η έφεση του κλαμπ για το -15 που επιβλήθηκε τον Ιανουάριο για την υπόθεση plusvalenza. Και αφού εκδικάστηκε η έφεση, σήμερα Πέμπτη ανακοινωθεί η απόφαση, με την επιστροφή των 15 βαθμών.

Πριν ξεκινήσει η όλη διαδικασία, όμως, στη Ρώμη είχαμε τραγελαφικές καταστάσεις. Συγκεκριμένα, οπαδοί της Νάπολι παρέα με δικηγόρους που είναι οπαδοί της ίδιας ομάδας και έχουν φτιάξει το δικό τους κλαμπ, εμφανίστηκαν στο δικαστήριο και ζήτησαν να πάρουν μέρος στην εκδίκαση. Ο λόγος είναι ο εξής: Ζητάνε την αφαίρεση τριών πρωταθλημάτων της Γιούβε και την απονομή τους στη Νάπολι, αφού θεωρούν ότι αυτά τα πρωταθλήματα κατακτήθηκαν λόγω της plusvalenza.

Μη γελάτε όμως ακόμη γιατί υπάρχει και καλύτερο: Τα τρία πρωταθλήματα που ζητάνε οι Ναπολιτάνοι να αφαιρεθούν από τη Γιουβέντους είναι αυτά του 2019, του 2020 και του 2021. Λεπτομέρεια: Το πρωτάθλημα του 2021 το κατέκτησε η Ιντερ...

Το αίτημα τους, φυσικά, απορρίφθηκε αμέσως.

Πηγή φωτογραφίας: juventus.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου