27 Απρ 2023

Οι στοιχηματικές εταιρείες... διώχνουν τον Αλέγκρι και ποντάρουν σε Κόντε - Ζιντάν


Ενδιαφέρον έχουν οι αποδόσεις που δίνουν οι στοιχηματίζεις εταιρείες στην Ιταλία για τον προπονητή της Γιουβέντους τη νέα σεζόν.

Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, οι μπιανκονέρι είχαν τρεις στόχους για το φινάλε της σεζόν: Μια θέση στην πρώτη 4αδα της Serie Α, κατάκτηση του Coppa Italia, κατάκτηση του Europa League. Τρεις στόχοι που έγιναν δύο πλέον, αφού στο κύπελλο ήρθε ο αποκλεισμός από την Ιντερ στον ημιτελικό, με την ομάδα να πραγματοποιεί τραγική εμφάνιση στο Μεάτσα.

Έτσι, μία μέρα μετά οι οπαδοί και οι δημοσιογράφους κάνουν έντονη κριτική στον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι και οι στοιχηματικές εταιρείες τον... διώχνουν. Για την ακρίβεια, μέχρι και τη ρεβάνς στο Μεάτσα η απόδοση για απόλυση του Αλέγκρι πλήρωνε 15 και μια μέρα μετά τον αποκλεισμό η απόδοση έχει πέσει στο 7,50.

Την ίδια ώρα, οι στοιχηματικές εταιρείες ασχολούνται και με τους Αντόνιο Κόντε και Ζινεντίν Ζιντάν, για τους οποίους μάλλον θεωρούν ότι έχουν τις ίδιες πιθανότητες να αναλάβουν τη Γιουβέντους, αφού η απόδοση είναι στο 5 τόσο για τον Ιταλό όσο και για τον Γάλλο.

Πηγή φωτογραφίας: juventus.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου