28 Απρ 2023

Ωρολογιακή βόμβα τα αποδυτήρια της Γιουβέντους: Παίκτες κατηγορούν τον προπονητή και το αντίθετο


Τα πράγματα δεν είναι και τόσο αισιόδοξα για το φινάλε της σεζόν στη Γιουβέντους, αν ισχύουν όσα αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ.

Από την αρχή της φετινής χρονιάς υπήρξα προβλήματα αγωνιστικά και στη συνέχεια ήρθαν και τα εξωαγωνιστικά με την υπόθεση plusvalenza. Γενικά, δηλαδή, είναι μια σεζόν που στράβωσε από την αρχή και στη συνέχεια δεν έστρωσε στον βαθμό που θα ήθελαν όλοι.

Όπως και να έχει, όμως, η Γιούβε έχει ακόμη δύο στόχους, την έξοδο στο Champions League και την κατάκτηση του Europa League. Δύο στόχοι που θα πρέπει να επιτευχθούν οπωσδήποτε αλλά δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα του κόσμου. Όχι μόνο επειδή η Γιουβέντους έχει αγωνιστικά θέματα, αλλά και επειδή φαίνεται πως υπάρχει πρόβλημα και στα αποδυτήρια πλέον.

Οι παίκτες φέρονται να έχουν σοβαρά παράπονα από τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι για τη δουλειά που έγινε ή μάλλον δεν έγινε φέτος, αλλά και ο Αλέγκρι φέρεται να έχει παράπονα από τους παίκτες του, με τους Ιταλούς να γράφουν ότι αισθάνθηκε προδομένος από την ομάδα στη ρεβάνς με την Ιντερ.

Αν ισχύουν αυτά, αν οι παίκτες έχουν παράπονα από τον προπονητή και ο προπονητής από τους παίκτες, η σεζόν δεν θα τελειώσει καλά...

Πηγή φωτογραφίας: juventus.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου