26 Μαΐ 2023

Γιατί οι οργανωμένοι θα μπουν στο γήπεδο στο 20ο λεπτό στο ντέρμπι με τη Μίλαν


Η Γιουβέντους υποδέχεται την Κυριακή τη Μίλαν και οι ultras φρόντισαν να στείλουν το μήνυμά τους προς όλους.

Είναι το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι για φέτος και παράλληλα το πρώτο που θα γίνει στο Stadium μετά το -10 που αποφάσισε η ιταλική ομοσπονδία για παραβίαση νόμου που δεν υπάρχει. Παράλληλα, είναι ένα παιχνίδι στο οποίο η Curva Sud θα έχει και πάλι φωνή αλλά όχι από το ξεκίνημα του ματς αλλά από το 20ο λεπτό.

Οι οργανωμένοι οπαδοί γνωστοποίησαν μέσω των social media ότι την Κυριακή θα μπουν στο πέταλο στο 20ο λεπτό ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την κατάσταση που επικρατεί γενικά στις σχέσεις τους με το κλαμπ, καλούν όλους τους οπαδούς να μην επηρεαστούν, να μην απογοητεύουν από την τιμωρία της ομοσπονδίας ή από αυτή που αναμένεται από την UEFA και καλούν τους πάντες, ακόμη και τους μη οργανωμένους, να ενώσουν τις φωνές τους μαζί τους.

«Θα κάνουμε τους πάντες να νιώσουν σαν να ήμασταν πάντα εκεί», γράφουν οι ultras της Γιούβε και καταλήγουν με την ευχή αυτό το παιχνίδι να είναι η αρχή για μια νέα, καλύτερη σχέση με τη διοίκηση του κλαμπ ώστε από τη νέα σεζόν το Allianz Stadium να είναι πάντα... όπως πρέπει!

Πηγή φωτογραφίας: juventus.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου