27 Μαΐ 2023

Η κίνηση του Ντι Μαρία που εκνεύρισε τη Γιούβε - Αυτές είναι οι πρώτες επιπτώσεις της τιμωρίας της ομάδας


Η Γιουβέντους σταμάτησε τις συζητήσεις με τον Ανχελ Ντι Μαρία για την ανανέωση του συμβολαίου του, με τον Αργεντίνο να ετοιμάζεται για την αποχώρηση του.

Εδώ και μήνες οι Ιταλοί έγραφαν ότι ο Ντι Μαρία θέλει να παραμείνει ακόμη κι αν η ομάδα τιμωρηθεί με αποκλεισμό από την Ευρώπη. Και το έγραφαν αυτό επειδή το έλεγε ο ίδιος στις δηλώσεις του. Έτσι, η διοίκηση άρχισε συζητήσεις μαζί του για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Μια ανανέωση που δε θα γίνει όμως, εκτός κι αν έχουμε εντυπωσιακή ανατροπή δεδομένων. Τι εννοούμε; Ότι ο Αργεντίνος θα πρέπει να ρίξει τις απαιτήσεις του, γιατί αυτά που ζήτησε είχαν ως αποτέλεσμα η διοίκηση να σταματήσει τις συζητήσεις. 

Συγκεκριμένα, με δεδομένο ότι η Γιούβε δε θα παίξει στο Champions League τη νέα σεζόν αλλά και με την απόδοση του παίκτη να έχει πέσει τους τελευταίους μήνες, η πρόταση ήταν για ανανέωση με 4 εκατ. ευρώ και όχι με 6 που παίρνει φέτος.

Ο Ντι Μαρία, όμως, απάντησε ότι θέλει 6 εκατ. ευρώ συν μπόνους, εκνευρίζοντας τους διοικούντες, οι οποίοι αποφάσισαν να διακόψουν τις συζητήσεις, ενημερώνοντας τον Αργεντίνο ότι αν δεν αλλάξει γνώμη μπορεί να αρχίσει να ψάχνει από τώρα την επόμενη ομάδα του.

Πέρα από τη στάση του Ντι Μαρία, θα αρχίσουμε να βλέπουμε τις επιπτώσεις της τιμωρίας της Γιουβέντους. Αυτά είναι η αρχή...

Πηγή φωτογραφίας: juventus.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου