2 Μαΐ 2023

Ο μεταγραφικός στόχος κάθε σεζόν: Θα κάνει, τελικά, κίνηση η Γιούβε για τον Σεργκέι Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς;


Η Γιουβέντους είναι σε επαφή με τον Ματέγια Κέζμαν τις τελευταίες δυο εβδομάδες και ο λόγος δεν μπορεί να είναι άλλος από τον Σεργκέι Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς.

Ο Σέρβος χαφ είναι γνωστό ότι αρέσει στους μπιανκονέρι και το γεγονός ότι δεν σκοπεύει να ανανεώσει το συμβόλαιο του με τη Λάτσιο, το οποίο λήγει το καλοκαίρι του 2024, είναι θετικό. Και για να γίνουν ακόμη πιο θετικά τα πράγματα, στο Τορίνο είναι σε ανοιχτή γραμμή με τον μάνατζερ του.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν ρωμαϊκά ΜΜΕ, τις τελευταίες δύο εβδομάδες ο Κέζμαν έχει κάνει αρκετές συζητήσεις με τους ανθρώπους της Γιούβε, οι οποίοι θέλουν να εξασφαλίσουν το «ναι» του παίκτη πριν κάνουν επίσημη πρόταση στη Λάτσιο. Μια πρόταση που σύμφωνα με τα ίδια ρεπορτάζ θα είναι, τουλάχιστον αρχικά, στα 25 εκατ. ευρώ συν μπόνους ή κάποιον παίκτη, αφού προς το παρόν οι Ρωμαίοι δεν έχουν στα χέρια τους τις πολλές προτάσεις που περίμεναν ότι θα είχαν.

Όπως και να έχει, το θέμα λογικά θα μας απασχολήσει ξανά το προσεχές διάστημα αφού αυτή είναι μάλλον η τελευταία -και η καλύτερη- ευκαιρία της Γιουβέντους για να αποκτήσει τον Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, αν όντως στοχεύει σε κάτι τέτοιο.

Πηγή φωτογραφίας: instagram.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου