3 Μαΐ 2023

Η μεταγραφή που δεν... αντέχει κανείς να γίνει ξανά - για τρίτη φορά!


Μια μεταγραφική φήμη που κυκλοφορεί τα τελευταία 24ωρα από Ιταλούς δημοσιογράφους έχει προκαλέσει σοκ στους οπαδούς της Γιουβέντους.

Οι μπιανκονέρι είναι δεδομένο ότι θα κάνουν κάποιες αλλαγές στο ρόστερ τους κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, χώρος κανείς όμως να μπορεί να πει με σιγουριά ποιες θα είναι αυτές. Ούτε καν ο Μασιμιλιάνο Αλεγκρι, η παραμονή του οποίου δεν είναι σίγουρη, ή κάποιος από τη διοίκηση.

Αυτό, όπως είναι λογικό, έχει ως αποτέλεσμα να κυκλοφορούν διάφορα και με το κλαμπ να μη διαψεύδει και να μην επιβεβαιώνει τίποτα, όπως είναι η πάγια τακτική του, δεν θέλει και πολύ για να... τρελαθούν οι οπαδοί. Και αυτό δεν το γράφουμε με την καλή έννοια αυτή τη φορά.

Τι είναι, λοιπόν, αυτό που έχει σοκάρει τους οπαδούς της Γιούβε; Απάντηση: Οι φήμες που κυκλοφορούν για απόκτηση του Αλβαρο Μοράτα το καλοκαίρι... Ο Ισπανός ήταν συμπαθής στους οπαδούς τη διετία 2013-15, έκανε και ο,τι καλύτερο μπορούσε τη διετία 2020-22, αλλά φτάνει πια. Αρκετά. Basta. Δεν γίνεται κάθε φορά που η ομάδα θα χρειάζεται παίκτη για την επίθεση οι επιλογές να περιορίζονται στον Μοράτα...

Πηγή φωτογραφίας: juventus.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου