10 Μαΐ 2023

Το μεγάλο σκάνδαλο της Νάπολι που λόγω της πορείας πρωταθλητισμού, έγινε γαργάρα


Η φετινή σεζόν είναι ένα μεγάλο αστείο και αυτό θα το καταλάβουν όλοι οι οπαδοί της Γιουβέντους σε λίγες μέρες.

Όπως ανακοινώθηκε από την ιταλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία, στις 22 Μαΐου η Γιούβε θα δικαστεί ξανά για την υπόθεση plusvalenza. Θα δικαστεί ξανά δηλαδή, τρίτη φορά, για παραβίαση νόμου χωρίς να υπάρχει καν ο νόμος. Τρελό ακούγεται και είναι αλλά γίνεται, συμβαίνει. Και δεν είναι το μόνο τρελό που συμβαίνει φέτος...

Σε αυτή την κατηγορία μπαίνει το γεγονός ότι υπάρχουν συνεχώς παρατάσεις και νέες παρατάσεις στην έρευνα που υποτίθεται ότι κάνει η εισαγγελία για την υπόθεση Οσιμέν, το πώς απέκτησε η Νάπολι τον Νιγηριανό φορ από τη Λιλ. Αν η ιταλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία αποφάσισε ξαφνικά να ρίξει καμπάνα για την plusvalenza, χωρίς καν να έχει φροντίσει ώστε να υπάρχει κάποιος σχετικός νόμος, θα ήταν καλό να άρχιζε από τη Νάπολι και τον Οσιμέν.

Τέσσερις παίκτες συμπεριλήφθηκαν σε εκείνο το deal και οι τρεις δεν πήγαν ποτέ στη Γαλλία. Όχι στη γαλλική ομάδα, στη Γαλλία γενικά. Δεν πήγαν ούτε καν για να υπογράψουν τα συμβόλαια, τα έχουν πει οι ίδιοι αυτά σε δηλώσεις τους, λέγοντας πως είναι έτοιμοι να τα πουν και στον εισαγγελέα. Και ο εισαγγελέας κάνει έρευνα, υποτίθεται, εδώ και ένα χρόνο και δεν καλεί για κατάθεση τους πρωταγωνιστές της υπόθεσης... Τι να πούμε από εκεί και πέρα; Όλοι μπορούμε να καταλάβουμε το συμβαίνει. Πόσοι βαθμοί πρέπει να αφαιρεθούν από μια ομάδα για μια υπόθεση plusvalenza όπως αυτή που επέτρεψε στη Νάπολι να αποκτήσει τον Οσιμέν;

Κι όμως, η Γιουβέντους, οι παίκτες της οποίας πήγαν όλοι κανονικότατα εκεί που τους πούλησε και έπαιξαν κανονικά, τιμωρήθηκε με -15 τον Ιανουάριο για να γίνει ανω-κατω και να τα παρατήσει και αφού δεν τα παράτησε και είναι στη 2η θέση τέσσερις αγωνιστικές πριν το τέλος θα τιμωρηθεί ξανά για να μείνει εκτός Ευρώπης.

Πηγή φωτογραφίας: juventus.com

1 σχόλιο:

  1. Ευχαριστουμε για την ενημερωση. Ελπιζω να αποδοθει δικαιοσυνη, αλλιως θα επιστρεψουμε οχι με 9 σερι, αλλα με 19. Και θα το απολαυσουμε ολοι. FINO ALLA FINE!

    ΑπάντησηΔιαγραφή