11 Μαΐ 2023

Τι δίνει η Γιούβε στον Σεργκέι Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς για να τον φέρει στο Τορίνο


Τα ΜΜΕ της Ρώμης δίνουν συνέχεια στο θέμα Σεργκέι Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς για τη Γιουβέντους μπαίνοντας και σε λεπτομέρειες πλέον.

Ο Σέρβος χαφ έχει συμβόλαιο ως το 2024 με τους Λατσιάλι, οι οποίοι θα πρέπει να τον πουλήσουν το προσεχές καλοκαίρι για να μην κινδυνεύουν να τον χάσουν ως ελεύθερο. Κίνδυνος που υπάρχει επειδή ο Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς δεν έχει δείξει μέχρι τώρα διατεθειμένος να υπογράψει ανανέωση.

Σύμφωνα με τα ρωμαϊκά ΜΜΕ, αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει προσεχώς και o παίκτης όντως θα πωληθεί αλλά κανείς δεν είναι σίγουρος πού. Τα ίδια Μέσα, πάντως, ασχολούνται για δεύτερη φορά μέσα σε λίγα 24ωρα με το συγκεκριμένο θέμα και εστιάζουν στη Γιούβε, την οποία θεωρούν φαβορί για την απόκτηση του παίκτη.

Και όχι μόνο αυτό αλλά μπαίνουν και σε λεπτομέρειες σιγά-σιγά, με την Il Messaggero να υποστηρίζει ότι η Γιουβέντους έχει ενημερώσει τον μάνατζερ του παίκτη ότι είναι διατεθειμένη να προσφέρει 4ετες συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές στα 5 εκατ. ευρώ. Ποσό που καλύπτει, λογικά, τον Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς. Και αν υπάρξει συμφωνία μαζί του, θα γίνει στη συνέχεια επίσημη κρούση και στη Λάτσιο.

Πηγή φωτογραφίας: instagram.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου