21 Μαΐ 2023

Προβληματική εικόνα στη Γιούβε: Ποιοι τα έχουν με ποιους


Τα όσα γράφουν στην Ιταλία τις τελευταίες μέρες μεταφέρουν την εικόνα ενός εμφυλίου στη Γιουβέντους.

Μετά το τέλος του αγώνα με τη Σεβίλλη, ο Βόιτσεκ Σέζνι το είπε ευθέως ότι ήταν λάθος η τακτική μετά το 0-1. Μια μέρα μετά, γράφτηκε ότι ο Ντι Μαρία δεν μπορεί να συνυπάρξει άλλο με τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι και ότι ο Φεντερίκο Κιέζα προσπαθεί να καταλάβει ποιος είναι ο ρόλος του σαν... μπακ-χαφ. Ακολούθησε η συνέντευξη Τύπου του Αλέγκρι για το ματς με την Εμπολι, στην οποία είπε για τον Σέζνι ότι δεν ξέρει καλά ιταλικά και ήθελε να πει κάτι άλλο, τη στιγμή που ο Πολωνός τερματοφύλακας μιλάει τα ιταλικά καλύτερα από πάρα πολλούς Ιταλούς.

Παράλληλα, γράφεται ότι ο Αλέγκρι δε συμφωνεί με την επιλογή του Κριστιάνο Τζούντολι για τη θέση του τεχνικού διευθυντή και δεν θέλει μεγάλες αλλαγές στην ομάδα σε κανένα επίπεδο. Κάτι που θέλει ο Φραντσέσκο Κάλβο, ο οποίος είναι και αυτός που πιέζει για αλλαγές και δεν συμφωνεί με την παραμονή του Αλεγκρι.

Όλα αυτά, όπως γράφαμε και πριν λίγες μέρες, μόνο ένας μπορεί να τα λύσει. Ο Τζον Ελκαν. Ο οποίος θα πρέπει αυτή τη φορά, του αρέσει ή όχι, να ασχοληθεί σοβαρά με τη Γιουβέντους και να βγει μπροστά παίρνοντας αποφάσεις. Αποφάσεις που θα καθορίσουν το πώς θα βαδίσει η ομάδα τα προσεχή χρόνια και πόσο γρήγορα θα επιστρέψει στην κορυφή. Με περισσότερη λύσσα από το 2012.

Πηγή φωτογραφίας: juventus.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου