20 Μαΐ 2023

Αρπαξε η Μπάγερν τον Τόμας Τούχελ από τα χέρια της Γιουβέντους; - Τι είπε ο Λόταρ Ματέους


Εντύπωση αλλά και αισιοδοξία προκαλεί αυτό που είπε ο Λόταρ Ματέους για τη Γιουβέντους.

Ο Γερμανός παλαίμαχος άσος παρακολουθεί όσα γίνονται στο ποδόσφαιρο και ειδικά σε Γερμανία και Ιταλία, τις δύο χώρες που αγαπάει, έχοντας παίξει στην Ιντερ κάποτε. Παρ' όλα αυτά, τουλάχιστον μέχρι τώρα, δεν έχει δείξει ότι έχει κάποιο κόμπλεξ με τη Γιουβέντους, σε αντίθεση με όλους τους πρώην συμπαίκτες του αλλά και όσους ακολούθησαν μέχρι σήμερα, παρακολουθώντας τις κινήσεις της με ενδιαφέρον. Και ειδικά όταν εμπλέκεται κάποιος συμπατριώτης του.

Σύμφωνα λοιπόν με όσα είπε ο Ματέους, η Μπάγερν Μονάχου αποφάσισε να κάνει ντου για τον Τόμας Τούχελ και να φτάσει σε συμφωνία μαζί του όταν έμαθε ότι ήταν πολύ κοντά στο να δώσει τα χέρια με τη Γιουβέντους για να αναλάβει από το προσεχές καλοκαίρι.

Δεν ξέρουμε, φυσικά, αν είναι αλήθεια ή όχι, αλλά αν ισχύει, είναι κάτι που προκαλεί αισιοδοξία -παρά το γεγονός ότι τελικά ο Γερμανός κατέληξε στη Μπαγερν- αφού φαίνεται ότι υπάρχει η διάθεση να αλλάξει η λογική της ομάδας, το παιχνίδι της. Και δείχνει και τις φιλοδοξίες που πάντα υπάρχουν, παρά το γεγονός ότι αυτή η περίοδος δεν είναι και η καλύτερη ή η πιο εύκολη για τους μπιανκονέρι.

Πηγή φωτογραφίας: instagram.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου